LoL Script Ban Wave Hakkında Görüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ban dalgası devam ediyor 2 tane hesabımı banladılar script devri bitiyor zaten Riot'un güncelleme notlarına bakarsanız anlayacaksınız.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ban dalgası devam ediyor 2 tane hesabımı banladılar script devri bitiyor zaten Riot'un güncelleme notlarına bakarsanız anlayacaksınız.
Script devri bitmez dostum illaki bir yol bulunur her ban dalgası geldiğin'de herkes script devri bitiyor diyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ban dalgası muhabbeti yok gibi duruyor sanırım riot hileyi detectledi açar açmaz banlıyor
kanka yok zaten hile artık anlaşıldı güncellenmesi lazım yani sadece gelecek yamaya uygun güncellenirse yine millet şakır şakır ban yemeye devam eder yenilemeleri lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka özel'den yazar mısın :D
benim taktikle kullanıyorum şu an yemedi 3 gündür :D orbwalking den yürüme ve saldırıyı kapatın aynı lolü kendiniz oynar gibi hareket edin yani space bastığında sadece kombo yapıcak yürümeyecek vesaire baya legit oluyor

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
ipin de karalisteye alınıyor olabilir

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
rahat anlıyabilecekleri dodge tarzı hileleri oyun açılırken kapatmayı deneyin 42 lvl kadar kasdım 2 3 el sc ile girip oynuyom şu aralar halada yemedim herkez ban yiyoz diye sölenince pek kullanmıyom yeni yamada düzelir inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...