Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüLol Script Ban Yeme Süresini uzatabilirmiyim ?
Selamlar, şu anda hiçbir özellik dahi kullanmasanız bile hileyi injectlediğiniz de ban yersiniz. Lakin reverse ekibinden hileyi güncelleyen yetkili hileye birkaç değişiklik yapılacağını ve ban süresinin muhtemelen uzatılacağına dair bir söylemde bulundu bu eklentinin bu yama içerisinde geleceğini söyledi. Forumda paylaşılan Bypass bir nevi log cleaner ban sürenize bir etkisi olmayacaktır.
Tüm dodge'ları görüşleri kapattım yine de yasaklandı hesap. Detected durumu ile alakalı. Forumda ban dalgaları durduğu zaman insanlar yazmaya başlıyor zaten o zamanı kollayın.
Ben anlatmaktan yoruldum gerçekten hile fix istersen hepsini kapalı tut max. 3 el dayanırsın ve Banlandıkça oyun log tutuyor bu sefer 3 ele bile kalmadan yemeye başlıyorsun combo ezvade falan farketmiyor rage de oynasan legitte oynasan yiyorsun hocam bundan kaçamazsın bu kadar net
Selamlar, şu anda hiçbir özellik dahi kullanmasanız bile hileyi injectlediğiniz de ban yersiniz. Lakin reverse ekibinden hileyi güncelleyen yetkili hileye birkaç değişiklik yapılacağını ve ban süresinin muhtemelen uzatılacağına dair bir söylemde bulundu bu eklentinin bu yama içerisinde geleceğini söyledi. Forumda paylaşılan Bypass bir nevi log cleaner ban sürenize bir etkisi olmayacaktır.