Çözüldü Lol Script Ban Yeme Süresini uzatabilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhabalar scriptte sadece comboyu açsam ban yeme sürem uzarmı? Birde bypass ne işe yarıyo?

Çözüm
Selamlar, şu anda hiçbir özellik dahi kullanmasanız bile hileyi injectlediğiniz de ban yersiniz. Lakin reverse ekibinden hileyi güncelleyen yetkili hileye birkaç değişiklik yapılacağını ve ban süresinin muhtemelen uzatılacağına dair bir söylemde bulundu bu eklentinin bu yama içerisinde geleceğini söyledi. Forumda paylaşılan Bypass bir nevi log cleaner ban sürenize bir etkisi olmayacaktır.
comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Tüm dodge'ları görüşleri kapattım yine de yasaklandı hesap. Detected durumu ile alakalı. Forumda ban dalgaları durduğu zaman insanlar yazmaya başlıyor zaten o zamanı kollayın.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Ben anlatmaktan yoruldum gerçekten hile fix istersen hepsini kapalı tut max. 3 el dayanırsın ve Banlandıkça oyun log tutuyor bu sefer 3 ele bile kalmadan yemeye başlıyorsun combo ezvade falan farketmiyor rage de oynasan legitte oynasan yiyorsun hocam bundan kaçamazsın bu kadar net

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, şu anda hiçbir özellik dahi kullanmasanız bile hileyi injectlediğiniz de ban yersiniz. Lakin reverse ekibinden hileyi güncelleyen yetkili hileye birkaç değişiklik yapılacağını ve ban süresinin muhtemelen uzatılacağına dair bir söylemde bulundu bu eklentinin bu yama içerisinde geleceğini söyledi. Forumda paylaşılan Bypass bir nevi log cleaner ban sürenize bir etkisi olmayacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...