lol script ban yiyen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sev ki sevilesin
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar sc kullanıp ban yiyen var mı var sa hangi ayarlarda kullandığı için ban yedi yardımcı olur musunuz

Challenger Tier 1
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Don't use EVADE to reduce ban rate by 50%

Challenger Tier 1
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "vitorsantoslol, post: 3127581, member: 2268746"]
Good idea
[/ QUOTE]
If you like my idea you can like my post, hehe also you can change the reaction time before it evades and also i can recommend to use only evades with the ultimates

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Zaten bilgilendirme kısmında %100 ban atıyor deniliyor. Ama gidip herşeyi fullersen daha erken yiyebilirsin. Şahsen troll chat'i kullanmamanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dün arkadaşım ban yedi ama bu scriptin sorunu değil çok belli ediyodu ban yedi .d belli etmeden oynarsan ban yemezsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Var tabi herkes ban yiyor zaten açıklamada garanti olarak her scriptin injectlendigi hesabın ban yiyecegi söyleniyor ama zamanı belirsiz o yüzden ana hesapta oynamak yerine yan hesaplarda oynayın

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Açıkçası lol scriptsiz oynanıcak bir oyun değil.Her oyun 4 tane ......taşımak zorundasın.Bir yerden sonra eğlenceden çok stres.Bu yüzden 15 tl lik 30 lvl unranked hesap alıp oynuyorum.Ban yesemde yine alıp devam eğlendiğim sürece sıkılırsam silerim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu yüzden main hesabınızda inject etmeyin diyoruz. Fresh bi hesap satın al o hesapta ne yaparsan yap.
Yok var zaten asıl hesabımda hiç açmıyorum. Ama sen bilgili bir abiye benziyorsun sormak istiyorum. Bir hesabım ban yedi mesela o pc de açılan tüm hesapların ban yeme olasılığı nedir ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 gündür kullanıyorum ama şu şekilde 3-4 tane hsabım var hepsinde 1 kereliğine açıyorum ara sıra dodge kapatıyorum skill yiyorum bilerek ölüyorum bu şekilde yemiyorum ama sen gidip fullersen yersin tabi kii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...