Lol script ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu anda script kullanmalımıyız yoksa kullanmamalımıyız hani kullanmayacaksak kaç gün yada kaç ay kullanmamalıyız cevap verirseniz sevinirim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Scripti istediğin zaman kullan bandan kaçışın yok. Her türlü ban riski vardır scriptin hile konusundada açık şekilde yazıyor. Main acc nizde kullanmayın iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şuan safe değil banwave var. Bir kaç gün beklemeni tavisye ederim forumda sc kullananların yüzde 90ı ban yemiş.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben bugun ban yedim hocam yaklaşık 1 aydır felan kullanıyordum,scpritte ban kaçınılmaz sadece süreyi uzatabilirsin oda zor.

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum ister simdi kullan ister 1 ay sonra kullan ister dodge kapat ister sadece farm yap eninde sonunda hiç ucarın kacarın yok permabanned

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Tamam sağolun iyi günler dilerim peki sizce sc ile en iyi hangi hero oluyo öneriniz varmı

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 3 hafta kullanmanı önermem dostum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
2 Aydır kullanıyordum en son dün akşam kullanmıştım.2 dakika önce girdim ban yemişim geçmiş olsun yapacak birşey yok..

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
tabiki kullanma %100000000000 ban yersin

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka her türlü ban yiyiyorsun ya. Öyle zevkine oynamalık gibi birşey. Çözüm bulunur inşallah şu ban olayına yakında.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kankyler kullanın kullanın sadece main hesaplarda kullanmayacaksınız bu kadar endişe etmenize gerek yok dostlar 1 hafta ile 2 ay arasında ban süresi var ben daha ban yememişim kullanıyorum 2.5 haftadır banım yok yani kişiden kişiye değişen bir durum bu arakdaşlar lütfen neyin paniği bu kadar bu sadece report edilmeyin o kadar report edildiğinizde rioterların sistemine düştüğünüz için daha kolay ban yiyorsunuz bu kadar iyi forumlar iyi günler herkese kolay gelsin iyi akşamlar dilerim kalın sağlıcakla.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kankyler kullanın kullanın sadece main hesaplarda kullanmayacaksınız bu kadar endişe etmenize gerek yok dostlar 1 hafta ile 2 ay arasında ban süresi var ben daha ban yememişim kullanıyorum 2.5 haftadır banım yok yani kişiden kişiye değişen bir durum bu arakdaşlar lütfen neyin paniği bu kadar bu sadece report edilmeyin o kadar report edildiğinizde rioterların sistemine düştüğünüz için daha kolay ban yiyorsunuz bu kadar iyi forumlar iyi günler herkese kolay gelsin iyi akşamlar dilerim kalın sağlıcakla.
tamam çok teşekkür ederim sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...