Üye
LoL script açarak 2 maç girdim ve 2 maç sonra ban yedim. Ne zamana düzelir?
Moderatörün son düzenlenenleri:
WS nin düzeleceğini sanmıyorum ama zaten yanındada güvenli olmadığı yazıyor sana tavsiyem ban yememek istiyorsan gidip biraz araştırmayla sc alman ben 7 aydır ücretli bir sc yi kullanıyorum ve henüz ban yemedim ligi sorarsan şuan elmas daha yükseğine çıkmaya çalışırsam report yiyeceğimi anladım ve rank kasmayı saldım . Eğer bu sitede yeni bir sc çıkarsa anca o zaman güvenli olacaktır diye düşünüyorum . Bİrde sitede hileleri kullanmadan önce konularını incelersen sevinirim ws gibi anında ban atan hilelerde var tamamen güvenli hilelerde.LoL script açarak 2 maç girdim ve 2maç sonra ban yedim ne zamna düzelir
Belli etmeyen herolar oynarsan yemezsin :/valla kanka 3 aydır kullanıyorum hala daha ban yemedim ayarlarım kısıkta ve genellikle support oynuyorum
normalde bende açılmıyor combolar felan nasıl yaptınız hile geldi ama ne combo yapıyor ne doch var söylermisinLoL script açarak 2 maç girdim ve 2maç sonra ban yedim ne zamna düzelir
antivirüs korumanı kapat defenter control den sonra yenıden Loaderden baslat sonra acılırnormalde bende açılmıyor combolar felan nasıl yaptınız hile geldi ama ne combo yapıyor ne doch var söylermisin
shift tusuna bas orda nelerı acmak ıstedıgını belirle sonra f5 at yenıler adoonslarhileyi açtığımda otomatik skil dochlamak olmuyor combo yapamıyorum hile açık gösteriyor ama bunları yapamuıyorum neden bilginiz var mı