LoL script banlatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu anda 2 hafta oldu hâlâ oynamaya devam ediyorum, ban yemedim. bu durum bir tek bende mi yoksa size ban atıyor mu? Bilgi verir misiniz, ona göre hala nasıl ban yemediğime dair bilgi vereceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Daha önceden ban yediyseniz diğer hesaplarınız ban yemesi çok daha kolay oluyor. Fakat bazı etkenler var tabii ki. LoL nasıl oynanır bilmiyorum. Fakat bu oyunu oynayan arkadaşlar için nasıl ban yemediğiniz (Kullandığınız özel birşey) var ise YouTube'ye yükleyin ve paylaşın. Herkes faydalansın. Ek olarak birkaç kişi 50 maç ve üzerine çıktığını belirtti.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Max 2 3 maç sonra ban yiyorum siz nasıl yemediniz hocam özel olarak yaptığınız herhangi bir şey var mı?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende de birkaç maç dayanıyor logları temizliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
westte 2. günüm 3 olacak. 30 maç falan oldu sıkıntı yok halen bakalım, bilgilendireceğim konu üzerinden

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeşim güncelleme gelen kadar tadını çıkar. Güncelleme gelince hesabın ban yiyecek

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Daha önceden ban yediyseniz diğer hesaplarınız ban yemesi çok daha kolay oluyor. Fakat bazı etkenler var tabii ki. LoL nasıl oynanır bilmiyorum. Fakat bu oyunu oynayan arkadaşlar için nasıl ban yemediğiniz (Kullandığınız özel birşey) var ise YouTube'ye yükleyin ve paylaşın. Herkes faydalansın. Ek olarak birkaç kişi 50 maç ve üzerine çıktığını belirtti.
şuanda ban yemedim 2 haftayı geçti kaç maç attım bilmiyorum ama 20 - 30 maç ynamışımdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...