Çözüldü Lol script beyaz ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar 2 gündür kullanıyorum fakat son oyunda ekran beyaz oldu script ile oyuna girdiğimde ekran beyaz oluyor çözümünü bilen var mıdır?

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu hatayı ilk defa duyuyorum istersen daha fazla inceleme yapıp daha fazla makale okuyabilirsin herkesin yaptıgı oyunu sil tekrar yükle ilk başta alıp sonra alıyosan oyundan kaynaklı bir sorun oldugunu düşünüyorum

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu hatayı ilk defa duyuyorum istersen daha fazla inceleme yapıp daha fazla makale okuyabilirsin herkesin yaptıgı oyunu sil tekrar yükle ilk başta alıp sonra alıyosan oyundan kaynaklı bir sorun oldugunu düşünüyorum
bende aynı hatayı alıyorum

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
C deki bogaripper klasörünü sil, scripti baştan kur. Muhtemelen sorunun duzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...