Süper Üye
Çalışıyormu sizde güncellenen script
nasıl yapcaz kankahotfix yapman gerekiyormuş çalışması için
Tam onarım yaparsan çözülecektir,problem nedir sendekiben hotfix yaptığım halde çalışmıyor
Dosyaları oyuna girmeden önce mi atıyorsun yoksa oyuna girdikten sonra mı illa ki bir yanlış yapıyorsundur oyuna girdikten sonra game kısmına atacaksın oyundan çıktığın vakit de aynı şeyi tekrarlayacaksınben hotfix yaptığım halde çalışmıyor
sürekli her oyunda aynı şeyimi yapacagızDosyaları oyuna girmeden önce mi atıyorsun yoksa oyuna girdikten sonra mı illa ki bir yanlış yapıyorsundur oyuna girdikten sonra game kısmına atacaksın oyundan çıktığın vakit de aynı şeyi tekrarlayacaksın
yaptım şuan bakıcam birazdanhotflix yapman gerek diye biliyorum
kardeşim onu nasıl yapacaz tam olarak yardımcı olur musunhotflix yapman gerek diye biliyorum
işte bana nasıl yapacağımı söylersen sana zahmet olur mu ben yabancıyım biraz bu konularadaHotfix yapman gerekiyor kanka
kanka forumlarda 3. sırada hotfix yazıyor o porta gir ordan bak videoluişte bana nasıl yapacağımı söylersen sana zahmet olur mu ben yabancıyım biraz bu konularada
Post automatically merged:
Beyler lütfen yardımcı olur musunuz hotfix yapmama. Bilmiyorum çünkü ne indirip nereye atacağımı