- Yasaklandı
~
Banlı Üye
Teknoloji özürlüsü olmak cidden kötü birşey hayır birde kafa tam basmasa eyvallah birşeyleri yarım yamalak anlamak daha beter bir durum
Tüplü bilgisayarlar varken herşey daha basitti galiba

Ls açılırken oyun donuyor ve bir hata veriyordutekrar başladı sorunu bir arkadaş anlatmıştı anladığımı snamıştım gene tökezledik
40 semerde vursan akıllanmicak bir tür
kendi kendime tanı koyabiliyorum gönül rahatlığı ile
Bide yanlışlıkla bi dosya sildim galiba vakti ve gönlü bol olan bir arkadaş pm atarsa çok makbule geçer
Sorun ;Lol client açıyorum fproject çalıştırıyorum , mh uı açıyorum oyuan baglanıyorum oyun hata veriyor tabi bu işlemi dün daha farklı yapıyordum
Mavi iconlu o programın adıı unuttum sildiğimden ötürü
Onu çalıştırıyordum oyunun klasorunu falan seçip başlatıyorduk
Sonra fproject mh uı vs falan oluyordu
Bi arkadaş baglanıp hep güncel dosyaları atıp hemde anlıcam bi dilde anlatırsa tabi vaktide varsa güzel olur
Tüplü bilgisayarlar varken herşey daha basitti galiba
Ls açılırken oyun donuyor ve bir hata veriyordutekrar başladı sorunu bir arkadaş anlatmıştı anladığımı snamıştım gene tökezledik
40 semerde vursan akıllanmicak bir tür
Bide yanlışlıkla bi dosya sildim galiba vakti ve gönlü bol olan bir arkadaş pm atarsa çok makbule geçer
Sorun ;Lol client açıyorum fproject çalıştırıyorum , mh uı açıyorum oyuan baglanıyorum oyun hata veriyor tabi bu işlemi dün daha farklı yapıyordum
Mavi iconlu o programın adıı unuttum sildiğimden ötürü
Onu çalıştırıyordum oyunun klasorunu falan seçip başlatıyorduk
Sonra fproject mh uı vs falan oluyordu
Bi arkadaş baglanıp hep güncel dosyaları atıp hemde anlıcam bi dilde anlatırsa tabi vaktide varsa güzel olur
Son düzenleme: