LoL Script Challenger Ultra Config | Açıklamayı Okumadan İndirme |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim challengera çıktığım ayarlar bunlar cast q w e r 0 delay diğerleri normal delayların o delayların hepsini 0 a getirince ayarları bozuyorsunuz bi tık hepsini 0a çekmenin anlamı yok ben başlıkta hepsi 0 ms demedim ben cha ya çıktıgım configi paylaştım ve config legit değil dedim gidip ya bu nasıl config diğeriyle aynısı felan demeyin. yukarıda bi arkadaş bana hakarette bulunmuş sözlü yapmayın benim başlıkta belirttiğimin dışında başka birşey yok configte

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim challengera çıktığım ayarlar bunlar cast q w e r 0 delay diğerleri normal delayların o delayların hepsini 0 a getirince ayarları bozuyorsunuz bi tık hepsini 0a çekmenin anlamı yok ben başlıkta hepsi 0 ms demedim ben cha ya çıktıgım configi paylaştım ve config legit değil dedim gidip ya bu nasıl config diğeriyle aynısı felan demeyin. yukarıda bi arkadaş bana hakarette bulunmuş sözlü yapmayın benim başlıkta belirttiğimin dışında başka birşey yok configte
kardesım herkes dıyor default ayarlarla aynı dıye. sen hala q w e r 0 delay dıyorsun. degil işte ben bunu soylemeye calısıyorum

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
CONFİG HARİKA BRO :D

Ekli dosyalar

• smurf2.png
    smurf2.png
    219.2 KB · Görüntüleme: 17
Üye
5 HİZMET YILI
11.08.2020 çalışıyor mu? çalışıyorsa nasıl kullanılabileceği hakkında bilen bir babayiğit yazabilir mi? saygılar.

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
delayları configden girip 150.000000 değil de 000.000000 tarzında yapsak oluyor mu?

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam peki ban yememek için belirli bir config oturturmuşun falan ama dodge olsun tıklama olsun düşürdünmü humanizer ayarı nasıl boşluğa basıp ölmeyelim bide gerçi chalengera kadar kastım diyorsun hemen indiriiym deniyim -lp alırsam sorumlusu sensin... :p

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam peki ban yememek için belirli bir config oturturmuşun falan ama dodge olsun tıklama olsun düşürdünmü humanizer ayarı nasıl boşluğa basıp ölmeyelim bide gerçi chalengera kadar kastım diyorsun hemen indiriiym deniyim -lp alırsam sorumlusu sensin... :p
gidip bi özel maçta target oluşturup dene v space bas kogmaw al yada başka bi adc herosu config legit değil yani belli ediyor fakat ban yemedim ben halen dodge açık oynuyorum bu config ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...