şöyle bir olay var silver eloda script derler herşeye script diyorlar sen dia eloda master eloda oynarsan herkes eşit oynadıgı için script olduğunu anlamazlar yada tek tük insanlar olur.elmas hesabımda korkup script açmıyordum anlarlar diye silver elo da xerath oynarken açtım daha ilk skili yediği gibi sc dedi garip bu arada config için teşekkürler
yüksek eloda daha çok farkedilmez miDüşük eloda malesef evet ama platin üstüne çıktıktan sonra herkes iyi oynadığı için kimse çakmıyor genelde early de dodgeyi kapat latede dodgeyi aç
yo hayır herkes eşit düzey oynadıgı için düşük eloda kötü oynuyorlar ve direk script diyorlar yediremedikleri için düşük eloda 25 report almışımdır yüksek eloya geçtim kimse birşey demiyor yazmıyor fakat ismimiz çıkmış script diye tr serverinde malesef muho nickli çarı gören script diyor direkyüksek eloda daha çok farkedilmez mi
anladım yani düşük leveldan başlamak cıkmak bence dah iiyo hayır herkes eşit düzey oynadıgı için düşük eloda kötü oynuyorlar ve direk script diyorlar yediremedikleri için düşük eloda 25 report almışımdır yüksek eloya geçtim kimse birşey demiyor yazmıyor fakat ismimiz çıkmış script diye tr serverinde malesef muho nickli çarı gören script diyor direk
o da doğru bilgi için sağolşöyle bir olay var silver eloda script derler herşeye script diyorlar sen dia eloda master eloda oynarsan herkes eşit oynadıgı için script olduğunu anlamazlar yada tek tük insanlar olur.
still working after update?
configi yapabilen var mı benyapamadım