Lol script config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oynadıgın laneye bağlı. Melee için rage configler daha iyi. Suplarda ve magelerde oto atack kapat mesela.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam confirmed olduğunda yeni hesap acip adc main kardeşimin configlerinden birini deneyip seversen devam edersin sana göre değilse oynadığın şampiyonlara göre kendin ayarlarsın iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, henüz confirmed olmadığım için deneme fırsatım olmadı ancak bilgi toplamaya çalışıyorum. Script kullanımına başlamadan önce öğrenmem gereken birşeyler var mı? Forumda gezinirken @adcmain adlı arkadaşın configleri olduğunu gördüm. Bu config konusu o kadar önemli mi? Yeni kullanıma başlayacak birine ne önerirsiniz
confingi çalıştırınca yeni ayarlar eklenir

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Config indirip alıştırma modunda alışmaya çalış.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ne mainsen ve ingilizcen varsa o config alarak üstünde düzenlemeler yapabilirsin.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum adc main hocamın configini idiriosun sonra sadece space basiosun bide right click sonra ekrana şöle bişi gelcek. :pandevil:
DIdlu-_XoAAbnGn.jpg

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Config o kadar önemli değil bence normal ayarlarıda iyi. Önerim Ezvade (Otomatik dodgelemeyi full açık tutma ayarlardan dodgeyi sadece öleceğin zamana ayarla yada manuel olarak aç kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...