Süper Üye
Hesabın banlanması ayarla alakalı olmuyo o bilgisayarda daha önce ban yediysen ban yemen çabuk sürüyo
Bende denedim fix her oyun başı atıyor ve tekrar girmem gerekiyor.hocam size manuel ban atmışlar biz tr de oynuyoruz bi ayarımız yok oyundan atma bendede oluyor moblar doğdugunda injectliyin sorun çözülecektir
yok ya ne dedilerse yaptım kral base attıktan snra deniyorum baya bekleyip minyonlar geldkten snra deniyorum farketmiyor bazen atıyor bazen atmıyor ama cogunlukla yeniden baglan yiyorum bnde olayı tam çözemedimBende denedim fix her oyun başı atıyor ve tekrar girmem gerekiyor.
Güncelleme sonrası başladı bende önceden olmuyordu bu olay.yok ya ne dedilerse yaptım kral base attıktan snra deniyorum baya bekleyip minyonlar geldkten snra deniyorum farketmiyor bazen atıyor bazen atmıyor ama cogunlukla yeniden baglan yiyorum bnde olayı tam çözemedim
Emin misiniz hocam korkutmayın beniHesabın banlanması ayarla alakalı olmuyo o bilgisayarda daha önce ban yediysen ban yemen çabuk sürüyo
yeniden bağlan hatan mı düzeldi ayarları silip tekrar yükleyince ?aynı sorun bendede vardı scripti sildim yükledim oldu
evet öyleBiz tr de takılıyoz ondan kanks
Post automatically merged:
Emin misiniz hocam korkutmayın beni