Çözüldü lol script crash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben lol scripti kullanıyordum sorunsuz sonra pc yi kapatıp açtım tekrardan scyi açtım cmdyi yükleye bastım önce güvenlik duvarına izin vere bastım ve cmd crash verdi bunun sebebini bilen varmı yazabilirse iyi olur

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben lol scripti kullanıyordum sorunsuz sonra pc yi kapatıp açtım tekrardan scyi açtım cmdyi yükleye bastım önce güvenlik duvarına izin vere bastım ve cmd crash verdi bunun sebebini bilen varmı yazabilirse iyi olur
Hocam dediklerinizi tam olarak anlayamadım. Sorun nerede başlıyor ve ne hatası aldığınızı belirtir misiniz? Bir ss atarsanız sorununuzu daha iyi anlayabilir ve size daha iyi yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam dediklerinizi tam olarak anlayamadım. Sorun nerede başlıyor ve ne hatası aldığınızı belirtir misiniz? Bir ss atarsanız sorununuzu daha iyi anlayabilir ve size daha iyi yardımcı olabilirim.
dostum sorunu hallettim virüs tarayıcısı ile ilgiliymiş bide birşey soracağım ben scyi bi maç atıyorum sonra başka maça girdimmi sc açılmıyor onun ayarı varmı ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam sc inject oluyor maça girdiğimde scliyim scle oynuyorum maç bittikten sonra yine maça girdiğimde sc yok oluyor hocam yani her maç bittiğinde tekrar inject yapmak zorunda kalıyorum
Tamam bu gayet normal bir şey zaten herkeste böyle oluyor yani merak etmeyin her oyun sonu inject etmeniz lazım loader güvenliğimiz için kendini her yüklemeden sonra siliyor

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...