Lol script derleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam elimde hazır external ve ud bir script var, derlemem lazım ama bir türlü yapamadım. Şöyle kullanılan diller yardımcı olabilene ödülüm var :D

1636896452348.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bahsi geçen scripti biliyorum derlesen de fazla kötü orbwalker prediction var bi işine yaramaz

Üye
4 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hatayı yazsan aslında çoğu kişi daha rahat yardımcı olurdu

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tam isim vermeyim, ###view'den bahsediyorsan orbvalk+, evadeplus+, vb main içerikleri ortalama 11 yaş oyunculuğu klasmanında. ###viewi' in tek güzel yanı sahibi xepher'in açık kaynak olarak yazması ve league anti cheati her yamada otomatik debug edilmiş haliyle sunması. Neler yapabilirsin bununla, 2 bilindik scriptin databasesinden gerekli kaynağı alıp, entegre edip kimsenin kullanmadığı ama piyasada bilinen ve 1 maça ban attıran orbları vs herşeyiyle mükemmel scriptleri undetected yapabilirsin. Bunlar haricinde tek yapman gerek her yama sonrası oyunun güncel offsetlerini hileye görünür kılman lazım. Şahsen böyle kullanıyorum en makulu bu :)

Üye
4 HİZMET YILI
Tam isim vermeyim, ###view'den bahsediyorsan orbvalk+, evadeplus+, vb main içerikleri ortalama 11 yaş oyunculuğu klasmanında. ###viewi' in tek güzel yanı sahibi xepher'in açık kaynak olarak yazması ve league anti cheati her yamada otomatik debug edilmiş haliyle sunması. Neler yapabilirsin bununla, 2 bilindik scriptin databasesinden gerekli kaynağı alıp, entegre edip kimsenin kullanmadığı ama piyasada bilinen ve 1 maça ban attıran orbları vs herşeyiyle mükemmel scriptleri undetected yapabilirsin. Bunlar haricinde tek yapman gerek her yama sonrası oyunun güncel offsetlerini hileye görünür kılman lazım. Şahsen böyle kullanıyorum en makulu bu :)
lviewin sahibi xepher değil leryss ayrıca xepher açık kaynak kodlu yazmıyor sanırım açık kaynak kodlu yazan herkes bıraktı lviewden bikaç external platform türedi geliştirilerek

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lviewin sahibi xepher değil leryss ayrıca xepher açık kaynak kodlu yazmıyor sanırım açık kaynak kodlu yazan herkes bıraktı lviewden bikaç external platform türedi geliştirilerek
Bahsettiğim kişi piyasaya ilk sürüm yılına ait dev. ortağı, karısı hastalanınca kendi sitesini kurmuş bağışlarla yaşıyor, isim hakkını devrettiyse/sattıysa bilemem, güncelinden haberim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...