Lol Script Devri Bitiyormu Yoksa Düzelecekmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ws bildiğim kadarıyla moirin cr1ack hali moir sitesinde 11.8 update diyor ama şuan 11.9 da o yüzdenmi ws direk ban atıyor birde lole heralde güvenlik güncellemesi gelecekmiş sc devri kapanırmı yoksa 11.10 yamasında eski haline dönermi?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
korkarım kapanıyor. valorant da nefes aldırmayan riot artık lol e de bu sistemi gitiriyor gibi

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kapanıyor gibi şuanki durum valorant gibi sağlam hile koruması geliyor sanki

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
korkarım kapanıyor. valorant da nefes aldırmayan riot artık lol e de bu sistemi gitiriyor gibi
şöyle de birşey var hile yapımcıları illaki bir açık bulacaktır. yani hile yapmakdan vazgeçilmeyecek. yani ne yaparlarsa yapsınlar hile daha üstün kalıcaktır bu zaman zaman değişse de genele vurunca hile daha üstündür

Unutmayın Saldıranlar Hile yapımcılarıdır. Savunan taraf ise riot, herzaman atak şansı bizde

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kapanıyor mallesef...

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şöyle de birşey var hile yapımcıları illaki bir açık bulacaktır. yani hile yapmakdan vazgeçilmeyecek. yani ne yaparlarsa yapsınlar hile daha üstün kalıcaktır bu zaman zaman değişse de genele vurunca hile daha üstündür

Unutmayın Saldıranlar Hile yapımcılarıdır. Savunan taraf ise riot, herzaman atak şansı bizde
hile cıksa bile paralı olucaktır dostum

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kapanıyor diye biliyorum maalesef.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
son haftalarda gerçekten riot gamesin acıması yok direk ban yiyorsun.Paralı olanlarada bir önlem gelecek önüne geçiyorlar malesef ):::

Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Net olarak söylüyorum ücretsiz script dönemi kapanıyor.Savunma yazılımlarını bypass yapması zorlaşıcak ama kesinlikle tamamen engelleniceğine ihtimal dahi vermiyorum.Hack konusunda ustalaşan insanların bir sözü var '' Hiç bir yazılım tamamen güvenli değildir, güvenli kalmaz'' Yüksek mevlalarda script programı piyasada devam edicektir.Free script dönemi finish kendinize iyi bakın arkadaşlar.Script ile master olan dostlarım bronz eloda kolay gelsin :D

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
WS kastettiğin hilenin korsan hali değil, WS zaten güncel durumda, LoL'e güvenlik güncellemesi gelmeyecek. Riot tarafından yollanan mailden bahsediyorsan şöyle diyor;

"VALORANT'la beraber Vanguard'ın gelmesi ve gelecekteki bazı oyunlarımızın çekirdek sürücüleriyle korunacak olması nedeniyle, oyunlarımızın belli bölümlerini oynayabilmeniz için gereken anti-hile yazılımı hakkında kullandığımız dili güncelledik."

Yani anladığım kadarıyla LoL ile alakasız, gelecekteki oyunlarını kastediyorlar.
Script devrinin biteceğini düşünmüyorum, umarım bitmez.
Riot istediği an Anti Cheat'i açıp kapatabiliyor, neden sürekli açık tutmuyorlar bilmiyorum, sistemi nasıl işliyor ne gerekiyor onu da bilmiyorum.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bahsettigi guard sistemini getirirse bitirir cidden volarant nefes aldırmıyor hilecilere

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sc devri sanırım bitti :( yeni koruma sistemi de geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bana kalirsa sc diye bise kalmaz cunku anti sistem cok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hiç bir oyun sıfır açıksız mükemmel kodlama ile yapılmaz. Yapılamaz. Yıllar önce LS için de aynı şey söylendi windsharp çıktı. Bu olay bu şekilde sürer gider. Riot hiçbir zaman mükemmel koruma yapmaz. Çünkü sc işine geliyor. Banlanan kişiler zaten hesap açıp tekrar oynuyor. Tekrar satın alım yapıyor. Yani çok takmayın kısa süre içinde normale döner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...