Üye
Ben 2 gündür oynuyorum arkadaşım dün ban yedi ben hala yemedim.
knk hile olduğunu blli etmeden oyyna aşırıya kaçarsan ban yersin tabihangi hesapla girsem direk ban yiyorum bundan önce bi hesapla 2 3 ay kadar oynadım ban rate mi var
Lolde script kullanmanı tavsiye etmem , elbet banlanıcaksın çünkü hesap uzun emek istiyor boşa gitmesin.hangi hesapla girsem direk ban yiyorum bundan önce bi hesapla 2 3 ay kadar oynadım ban rate mi var
knka bi el atıp ban yiyorum normal değilknk hile olduğunu blli etmeden oyyna aşırıya kaçarsan ban yersin tabi
oyunun güvenlikli sistemi va bence hile yapmaktan kaçınınücretli scriptlerde ban atıyor hemen
banlatmayan ücretli script mi var piyasada kral ?Maalesef şuan WindSharp safe değil banlatıyor.
Algılamaları artık değişti lolün o yüzden ücretli script kullanmanı tavsiye ederim.
ban süresi çok uzun olan ücretli versiyonlar mevcut hocam.banlatmayan ücretli script mi var piyasada kral ?
zaten orada safe olmadığı yazıyor ücretli script kulansan daha iyi olur
varmı ücretli script
Yav bununla ne alakası var adam 1 maçta ban atıyor diyor hilenin ömrü çok kısa ondan bahsediyor hilelerin elinde sonunda ban attırdığını herkes biliyorHile yapıyorsun sonuç olarak ban yemen çok doğal buna şaşırmamalısın dostum![]()
detected hilenin atması çok normal değil mi ?Yav bununla ne alakası var adam 1 maçta ban atıyor diyor hilenin ömrü çok kısa ondan bahsediyor hilelerin elinde sonunda ban attırdığını herkes biliyor