Onaylı Üye
I think its because the update that came out today by riot. w8 for the ws updaterecall thing is not working or its patched by riot??? helpp guys how to use this feature again?
Post automatically merged:
this is why i also anxious!!!!please bro if its fixed reply me here or mesage me asap!! Thank you
okayI think its because the update that came out today by riot. w8 for the ws update
ban yemezsinde burdaki hesabının onaylı üye olması gerekiyorbeyler ben şimdi bunu arkdaşlarla vs atıcaz herkes main hesabıyla gelicek main hesabımda özel oyunda açsam ban yermiyim acaba varmı bilgisi olan
hafta sonu 5v5 atıcaz bakalım hafta sonuna kadar olurum galiba sağlam idda koyduk elolarda yüksek olunca riske atasım gelmedi açıyım scripti birazcık şerefsizlik yapalımban yemezsinde burdaki hesabının onaylı üye olması gerekiyor
kanka ne biliyim ya sanki komboları çok iyi yapamıyor gibi geldiHocam nasıl olur neresini beğenmedin merak ediyorum. LPReborn da asıl bir çok sorun vardı. Bu hile kütür kütür çalışıyor maşallah
ya da en iyi hangi şampiyonlar ile oynarım bilmiyorumHocam nasıl olur neresini beğenmedin merak ediyorum. LPReborn da asıl bir çok sorun vardı. Bu hile kütür kütür çalışıyor maşallah
Ctrl+f tuşlarıyla fps ve ms göstergelerini açarsan problemin ortadan kalkacaktırhile şu anda çalışmıyor combo ve evade çalışmıyor bi bilgisi olan var mı yada yeni link varsa atabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?