hocam calısıyor mu girebilir miyiz elinize sağlık vallaLeftSpace kullanıcımız, LOL Script Dword Wsreborn 2023 için yeni bir güncelleme yayınlamıştır. Güncelleme hakkında detaylı bilgi için cheats sayfasını ziyaret ediniz;
LOL script Güncellemesi 13.6.499.7758
Güncellemenin devamını inceleyin...
hocam bir sorum daha var kusura bakma rahatsız ediyorum güncel değilken çalıştırdım scripti acaba ban yeme riskim var mıLeftSpace kullanıcımız, LOL Script Dword Wsreborn 2023 için yeni bir güncelleme yayınlamıştır. Güncelleme hakkında detaylı bilgi için cheats sayfasını ziyaret ediniz;
LOL script Güncellemesi 13.6.499.7758
Güncellemenin devamını inceleyin...
her maç x5 - x9 arası report yediğim için doğal olarak 20 win serisinde patladık bilemiyorum artıkNasıl becerdin merak ediyorum2 senedir ana hesapla ban yemedim
her hilede ban riski vardır asla banlanmazsın diye bir şey yoktur kralhocam calısıyor mu girebilir miyiz elinize sağlık valla
Post automatically merged:
hocam bir sorum daha var kusura bakma rahatsız ediyorum güncel değilken çalıştırdım scripti acaba ban yeme riskim var mı
riot gives patch. I hope it will be updatedit gives me that ws is not supported my client version
yep, that i was mean. But it was an quickiest patch my eyes cant even seen that comming.riot gives patch. I hope it will be updated
reinstall ui and try again. its will work.yep, that i was mean. But it was an quickiest patch my eyes cant even seen that comming.
kesinlikle, düzeltilmesi lazım ya. onaylı iyiydi.Üye'ye düşmesi kötü olmuş. Ban dalgası yakında gelir. Ana hesaplarınızda kullanmayın.
kolay olması olmazdı aga. her yeni hesap açan abanırdı mesajaBu işi yapıyorlar ama onaylı hesap 1000 yorum nasıl yapıcaz cok zor (.
Post automatically merged:
Biraz daha kolay olabılırdi aslında.
Rage oynarsan ban yiyorsun belli etmezsen, reportlanmazsan yemezsin. Ben west grandmastera çıkmıştım sonra sattım hesabıbende kullanıyordum ama illaki yakalıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?