knk takma banlanmazsın ben belli ede ede hatta sc olduğumu her maç söylüyorum günde 50 report yiyorum ama nedense hala banlanmadım 2-3 güne banlanırım banlanma exstrem bişeyler yaparsan oluyorAna hesabımda script açtığımda hiç report yemezsem banlanma riski olur mu
soraka ile bottan mide ve soloya ulti atıp kill aldırmam lazım sırf onun için açacağımRisk her zaman vardır ama mutlaka raporlanacaksın rapordan kaçış yok
ama riskin olmadığına dair kimse hiç bir hile için garanti veremezsoraka ile bottan mide ve soloya ulti atıp kill aldırmam lazım sırf onun için açacağımsoraka ile sc yi nasıl belli edebilirim ki alskşgjfas
Yani göze alıyorsan dene ama denememeni tavsiye ediyorumAna hesabımda script açtığımda hiç report yemezsem banlanma riski olur mu
yt videosun dan görüp sc damgası yapıştırmaz kimse kolay kolay. Seni ifşalayanların çoğu senin yaptığın paternlere hakim diger sc oyuncuları olucaktırsoraka ile bottan mide ve soloya ulti atıp kill aldırmam lazım sırf onun için açacağımsoraka ile sc yi nasıl belli edebilirim ki alskşgjfas
aynen öyle bende 58 rapor yedikten sonra banlandımkanka sene oldu memory hackersın scriptini sürekli ana hesabımda kullanıyorum yasuonun bug ı da açıktı yani göstere göstere yaptım herkes reportladı hiç bir sıkıntı çıkmadı tr sunucusunda rahat olabilirsin
knk bende korkuyorum ve yeni hesapla kullanıcamAna hesabımda script açtığımda hiç report yemezsem banlanma riski olur mu
mesela ben ud halinde iken kullandım ve bu süreçte gene ud iken bıraktım kullanmayı dt olduğunda banlanır mıyımScript ud ise yemezsin dt ise yersin
Hayırmesela ben ud halinde iken kullandım ve bu süreçte gene ud iken bıraktım kullanmayı dt olduğunda banlanır mıyım
teşekkürler hacım