Lol script evade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar lolde sc ile oynarken kule altında 100 canla adamı düz vurup almaya çalışıyorum adamın skilini dodgelamaya çalışıyor kule altına girince evade'in kapanmasını sağlayan bir ayar var mı ?

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
k tuşuna basıp kapatabilirsin ihtiyacın olduğunda tekrar basıp açarsın

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sadece k ye basması da yeterli olmaz çünkü ayarlardan da kapaması gerekir daha detaylı anlatayım.
Space basarak rakibe saldırıyorsan ayarlardan space'e basıldığı takdirde evade oto aktif oluyor. Bunu ayarlardan kapaman lazım o zaman yada normal kendin saldırı yapacaksın.

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
K tuşuna basarsan kapatabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sadece k ye basması da yeterli olmaz çünkü ayarlardan da kapaması gerekir daha detaylı anlatayım.
Space basarak rakibe saldırıyorsan ayarlardan space'e basıldığı takdirde evade oto aktif oluyor. Bunu ayarlardan kapaman lazım o zaman yada normal kendin saldırı yapacaksın.
öyle bir ayar yok kanka sen bir şeyin tuşunu space yapmışsın büyük ihtimalle bende böyle bir şey olmuyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kule altina girince k ye bas

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
arkadaşlar k tuşunu biliyorum ama pratik bir ayarı var mı yok mu diye sordum k ye basmama gerek kalmasın diye teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
hilede dangerous ayarı var tus atamalarından spaceye ata gereksiz dodge atmıyor gennellıkle kıtle kontrolu olan skıllerı dodgelıyor ısını gorur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...