LoL script fix yemiş forumu keşfetme zamanı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar forumda 1 kaç haftadır varım forumda gördüğüm kadarıyla çok yararlı şeyler var bende kendimce bişeyler yapmak istiyorum malum ülkemizin durumu pek de iyi değil bu konuda kendimi geliştirmem için bana ne yapmamı önerirsiniz yaşım daha 16.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
para kazanabileceğim ve kendi geleceğimi biraz daha güvene alabileceğim. derslerime de çalışıyorum ama sisteme olan güvenim azaldı kendimce bişeyler keşfetmeye çalışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynen hangi konuda kendini geliştimek istediğini söylersen belki sana bir fikir verebiliriz galiba heveslisin bu iyi birşey

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kendini geliştirmekten kastın ne dostum ben yaşın erken spora başlayabilirisn genel kültür kitapları okuyabilirsin müziğe yönelebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
müzik olarak rape ilgim var spor olarak basketbol kültür olarak da pek bir bilgim yok açıkcası internetten veya başka bi şekilde para kazanmak için neler yapılabilir veya her hangi birşey olabilir tavsiyeleriniz para kazanmak yani geleceğe yatırım olması benim için önemli şimdiden teşekkür ederim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Buranın Temel Amacı Hile İle Alakalı Hile Yapmayı Öğrenebilirsin Program Dillerini Öğrenebilirsin Veya PS Eğitimi Veren Arkadaşlarımızda Var Bu Konuları İnceleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile yapmayı öğrenmeyi isterim, program dillerinden hep korkuttular şöyle zor böyle yapamazsın diye ve ps ne demek bile bilmiyorum :/

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bende de aynı durum oldu daha sonra grafiker yeteneklerimi keşfettim şimdi hem onu yapıyorum hemde derslerime çalışıyorum kenidini keşfetmen lazım bu konularda

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ne güzel bende c++ derslerine baktım baya ilgimi çekti fakat aşırı karmaşık ama bi yerden başlamak lazım
hile yapmak ve kod yazmak istiyorum yeterli bilgiyi bulmak için bende forumu geziyorum

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ne güzel bende c++ derslerine baktım baya ilgimi çekti fakat aşırı karmaşık ama bi yerden başlamak lazım
hile yapmak ve kod yazmak istiyorum yeterli bilgiyi bulmak için bende forumu geziyorum
Bence mantıklı bir hareket zaten kod olaylarını en iyi buradan öğrenebilirsin diye düşünüyorum bende grafiker olaylarını ve tarih olaylarını buradan takip ediyorum ve dediğin gibi bir yerden başlamazsan zaten kendini keşfedemezsin birde bu konudaki en önemli şey pes etmemen nolursun hemen pes etme

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok ama çok haklısın mesela benim sistemimden kaynaklı bir problem çıktı ve onu çözmeye çalışıyorum tam 2 saattir ve daha en baştayım burdaki asıl olay pes etmeden devam etmek ama umarım bunu başarabilirim her türlü yardıma açığım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bizim formumuz dayanışma formudur herkes istediği şekilde konu açabilir kendini geliştirmen içinde yazılıma ağırlık vermelisin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
teşekkür ederim bunu yapmaya çalışıyorum ve sorunum neymiş biliyor musunuz ikili tırnak işaretini tekli (yani shift+2 ile yazmammış é tuşuna basmamakmış) :D :D

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
müzik olarak rape ilgim var spor olarak basketbol kültür olarak da pek bir bilgim yok açıkcası internetten veya başka bi şekilde para kazanmak için neler yapılabilir veya her hangi birşey olabilir tavsiyeleriniz para kazanmak yani geleceğe yatırım olması benim için önemli şimdiden teşekkür ederim
müzik işine hiç bulaşmanı istemem dostum cünkü aşiri derecede emek isteyen bi durum gelişmen zaman alır eğer ve ilerde hak ettiğini alamayabilirsin kafan basarsa kod yazmayi ögren güzel bi geleceği olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...