Uzman Üye
ayarı var hocam onun lp sc nın vıdeosunu ızleyın kanalda orda kı skıll kullanım ve tus atama olarak yonetıcıler paylaşmıs burada yazarak belkı anlamayabılırısnızBir de jayce denemiştim de combo tuşuna basmadan ben daha bazı yeteneklerini direk atıyor düşman gördümü mesela Q + E atıyor direk space basılı değilken yada melee halimdeyken space basılı değilken otomatik w atıyor düşman yanında. Bunu sadece space de atmasını ayarlayamıyor muyuz. otomatik modu kapayınca skillerden combo açıkken bile atmıyor.
Ping bölümünü kendi pingine göre ayarladınmıO kadar bilmiyorum ama mesela combo da çalışmıyor bende tristana oynuyorum ayarlarda açık olmasına rağmen kesinlikle e ve w atmıyor combo açıkken r yide canı isterse ara sıra atıyor tutuşturla
ip ban veya mail ban atılmıyor lolde onlarca kez ban yedim sadece hile kullandığın hesap banlanıyor. Sion ulti hilesini tavsiye etmem arkadaşım denemek için 1 maç sion girdim başka hileyle 2 ayrı hesapla sion ultisi drift atıyordu ertesi günü görmedi hesaplar. Sion alana kadar baya süredir ban yememişti. Takımdan herhangi biri hileden ban yerse hiç bir şekilde sizi etkilemez.Lolde script kullanmayı düşünüyorum merakımdan yan hesaplarımdan.
Windscript yerine LPReborn u önerdiklerini duydum. hesabın banlanması sıkıntı değil ama
1) ip ban yer miyim 2) yan çarın yanında önceden giriş yaptığım main çar da ban yermi(lol skin kullanıyorum bu çarda) 3) sion ultisinde istediği yöne giden arkadaşlar var onun bir config i var mıdır acaba ? ve son olarak takımımdan biri hileden ban yerse geçmiş maçlarda kazanılan lp kaybediliyor mu ?
Bende özel oyunda denedim sadece sionu daha duruyor çar umarım bir şey olmazip ban veya mail ban atılmıyor lolde onlarca kez ban yedim sadece hile kullandığın hesap banlanıyor. Sion ulti hilesini tavsiye etmem arkadaşım denemek için 1 maç sion girdim başka hileyle 2 ayrı hesapla sion ultisi drift atıyordu ertesi günü görmedi hesaplar. Sion alana kadar baya süredir ban yememişti. Takımdan herhangi biri hileden ban yerse hiç bir şekilde sizi etkilemez.
ip ban yemezsin 7 ila 14 gün ban yersin (en fazla 14gün) yan çarın ban yemezLolde script kullanmayı düşünüyorum merakımdan yan hesaplarımdan.
Windscript yerine LPReborn u önerdiklerini duydum. hesabın banlanması sıkıntı değil ama
1) ip ban yer miyim 2) yan çarın yanında önceden giriş yaptığım main çar da ban yermi(lol skin kullanıyorum bu çarda) 3) sion ultisinde istediği yöne giden arkadaşlar var onun bir config i var mıdır acaba ? ve son olarak takımımdan biri hileden ban yerse geçmiş maçlarda kazanılan lp kaybediliyor mu ?
bende görmedimip bonu boşverde ben bu script ile hesap banı yiyenide görmedim
Wind kötü ban hemen atıyor çünkü riot tarafından tanınıyor dosyalarından atıyor direk 2 maç ya yersin banıLolde script kullanmayı düşünüyorum merakımdan yan hesaplarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?