Lol script hakkında birkaç sorum olacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir de jayce denemiştim de combo tuşuna basmadan ben daha bazı yeteneklerini direk atıyor düşman gördümü mesela Q + E atıyor direk space basılı değilken yada melee halimdeyken space basılı değilken otomatik w atıyor düşman yanında. Bunu sadece space de atmasını ayarlayamıyor muyuz. otomatik modu kapayınca skillerden combo açıkken bile atmıyor.
ayarı var hocam onun lp sc nın vıdeosunu ızleyın kanalda orda kı skıll kullanım ve tus atama olarak yonetıcıler paylaşmıs burada yazarak belkı anlamayabılırısnız

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Lolde ip ban yok diye biliyorum normal ban yersin sadece

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
O kadar bilmiyorum ama mesela combo da çalışmıyor bende tristana oynuyorum ayarlarda açık olmasına rağmen kesinlikle e ve w atmıyor combo açıkken r yide canı isterse ara sıra atıyor tutuşturla
Ping bölümünü kendi pingine göre ayarladınmı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ip ban yemezsin mainde kullanmazsan ban yemez sion ultisini space ile çalıştırıyodun oto ulti atıyor kendi kontrlo ediyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lolde script kullanmayı düşünüyorum merakımdan yan hesaplarımdan.
Windscript yerine LPReborn u önerdiklerini duydum. hesabın banlanması sıkıntı değil ama
1) ip ban yer miyim 2) yan çarın yanında önceden giriş yaptığım main çar da ban yermi(lol skin kullanıyorum bu çarda) 3) sion ultisinde istediği yöne giden arkadaşlar var onun bir config i var mıdır acaba ? ve son olarak takımımdan biri hileden ban yerse geçmiş maçlarda kazanılan lp kaybediliyor mu ?
ip ban veya mail ban atılmıyor lolde onlarca kez ban yedim sadece hile kullandığın hesap banlanıyor. Sion ulti hilesini tavsiye etmem arkadaşım denemek için 1 maç sion girdim başka hileyle 2 ayrı hesapla sion ultisi drift atıyordu ertesi günü görmedi hesaplar. Sion alana kadar baya süredir ban yememişti. Takımdan herhangi biri hileden ban yerse hiç bir şekilde sizi etkilemez.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
lolde ip ban atmıyolar hesap ban yer sadece şu ana kadar 50 tane banlatmışımdır ana hesaplara bi şey olmuyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İp veya hwid Ban yemezsin fakat sionda kullanıcaksan bence r exploit kısmını kapat biri replerse garanti ban

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ip ban veya mail ban atılmıyor lolde onlarca kez ban yedim sadece hile kullandığın hesap banlanıyor. Sion ulti hilesini tavsiye etmem arkadaşım denemek için 1 maç sion girdim başka hileyle 2 ayrı hesapla sion ultisi drift atıyordu ertesi günü görmedi hesaplar. Sion alana kadar baya süredir ban yememişti. Takımdan herhangi biri hileden ban yerse hiç bir şekilde sizi etkilemez.
Bende özel oyunda denedim sadece sionu daha duruyor çar umarım bir şey olmaz

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
ip bonu boşverde ben bu script ile hesap banı yiyenide görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windscript yerine LPReborn u önerdiklerini duydum. hesabın banlanması sıkıntı değil ama
1) ip ban yer miyim 2) yan çarın yanında önceden giriş yaptığım main çar da ban yermi(lol skin kullanıyorum bu çarda) 3) sion ultisinde istediği yöne giden arkadaşlar var onun bir config i var mıdır acaba ? ve son olarak takımımdan biri hileden ban yerse geçmiş maçlarda kazanılan lp kaybediliyor mu ?
ip ban yemezsin 7 ila 14 gün ban yersin (en fazla 14gün) yan çarın ban yemez
Post automatically merged:

ip bonu boşverde ben bu script ile hesap banı yiyenide görmedim
bende görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ip yeme şansın çok düşük sadece oynadığın çar ban yer ama başta hile ayarları kısıkta oynarsan rapor yiyip ban yemezsen güvenli kısma alınırsın diye biliyorum sonrasında kolay kolay ban yemezsin

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kullandıktan sonra deneyimlerini yeni konu açarak veya buraya aktarırsan sevinirim

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sadece oynadıgın hesap ban yer ip banı atmıyolar sion içinde forumda paylaşılan configi deniyelbilirsn

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Wind kötü ban hemen atıyor çünkü riot tarafından tanınıyor dosyalarından atıyor direk 2 maç ya yersin banı

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
lolskin sıkıntı çıkarmaz, sion r si ban sebebi olabilir, ip ban yemeniz için baya uğraşmanız lazım ondan dolayı pek sıkıntı olmaz sadece düz ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...