Lol script hakkında sorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar lol script kullanıyorum ama her defasında tekrardan siteden mi giriş yapmam lazım oyunum bitiyor ve bir sonraki oyun girdiğimde hile aktif olmuyor . Siteden girdiğim zaman oyun bekleniyor diyor oyuna giriyorum oyun bulundu yazdığı zaman sc aktif ama sonraki oyunlarda aktif olmuyor . Bilen birisi bilgilendirebilir mi ? Ve az önce oyuna girdiğimde bir tuşa basmıştım bir yazı belirdi aşağıda ve sc kapandı bu neden olmuş olabilir ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her karaktere özel ayarları olduğu için her maçta tekrardan girmen gerekiyor ve sürekli açık kalmadığı için ban riskini bi nebze azaltıyor. K tusuna basmıssındır

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Evet her oyun için siteden yükle demen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben programı yanlışlıkla main hesabımda iken yarıda durdurdum ama oyuna girmedim yani dosyaları daha yüklüyordu ve oyun bekleniyor yazısı gelmemişti ve ana ekrandaydım sadece injekt etmedim ana hesabıma bir şey olmaz değil mi

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yapacak bir şey yok scriptin özelliği gereği her defasında tekrar açmak durumundasın. Keşke sürekli açmak zorunda kalınmasa ama dediğim gereği yapacak bişi yok.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
her oyun için yüklemen lazım

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben programı yanlışlıkla main hesabımda iken yarıda durdurdum ama oyuna girmedim yani dosyaları daha yüklüyordu ve oyun bekleniyor yazısı gelmemişti ve ana ekrandaydım sadece injekt etmedim ana hesabıma bir şey olmaz değil mi
söyle report edilmediysen bir sorun olmaz ki zaten inject etmemişsin herhangi bir kalıntı da yok sıkıntı olmaz.

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayır olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
onaylı üye olursam inş bir gün bende kullanıcam

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
karakterler ayrı olduğu için her oyun yüklenmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Her Heroya Özel Ayarladiği için Script Kendini Her Zaman Yeniden Acmak Gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben şuan kullanıyorum smurf kastığım için smurf hesapla oynuyorum sıkıntı yok şimdilik sendede olmaz report yemediysen kullanacaksanda jung bir karakter oynarsan daha az belli olur hilen karşıda tecrübeli biri varsa anlar jung karakteri en az anlaşılan olabilir

Dakhowl DiCaprio
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
I do not understand what u guys sayin' lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...