Onaylı Üye
10.5 yaması geldiğinden beri aynıGüncelenmesi gerekiyor oyuna update geldi sanırım.
evet ikiside olmuyor 10.5 yamasından beri bu halde. 10.4 varken düzgündü.Doğrusunu kullandığına eminmisin? 2 tane var 1. si tr için 2. si eu west için dikkat edermisin.
kardeşim googleden '' C++ all in one '' diye arat tüm dosyalarını yüklesin. bendede aynı sorun vardı öyle yaptım düzeldi denemekte fayda var 100 mb den fazla değildir10.5 yaması geldiğinden beri aynı
Post automatically merged:
evet ikiside olmuyor 10.5 yamasından beri bu halde. 10.4 varken düzgündü.
senin yok benim var sorunun cevabını arıyoıruz senin oynayııp oynayamamanı değilşuan ben aktif olarak oynuorum sorun yok bende
nasıl yapacağım özelden ceya sosyalo medya hesabın varsa ordan yardımcı olursan sevinrimkardeşim googleden '' C++ all in one '' diye arat tüm dosyalarını yüklesin. bendede aynı sorun vardı öyle yaptım düzeldi denemekte fayda var 100 mb den fazla değildir
gayet basit dediğimi arat indir herhangi bir siteden setupa basıcaksınnasıl yapacağım özelden ceya sosyalo medya hesabın varsa ordan yardımcı olursan sevinrim
denedim indirdim fakat buda etkisizgayet basit dediğimi arat indir herhangi bir siteden setupa basıcaksın![]()
öyle bişeymi vardı yaaDoğrusunu kullandığına eminmisin? 2 tane var 1. si tr için 2. si eu west için dikkat edermisin.
sen nası aktif oynuyon reis onaylı üye değilsinşuan ben aktif olarak oynuorum sorun yok bende