Lol Script Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka hesaplar çok ucuz olduğu için eğlencesine ban yedikçe hesap alınabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
zaten ban yiyecek diye botla kasılmış hesap alıyorlar ucuza

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban yedikçe satın alıp oynadıklarını sanmıyorum hepsinin çünkü kullanan çok fazla insan var o yüzden sordum aslında
kanka 4-5 aydır ban yemiyorum. onlarda sürekli mailsiz hesap alıyolar zevkine oyun atmak için, kimide 30 lvl alıp kasıp satmak için oynuyor. şahsen bende 10 tlye 80 90 şampiyonlu mailsiz hesap aldım onla oynuyorum sürekli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
genellikle kendi hesapları oluyor eger ban yerim diye korkuyorsan internetten yeni hesap alabilirsin veyahutta sıfırdan hesap açıp kasabilirsin

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
belirli yerler var 15 tl karşılığında sana hesap veriliyor kardeşim

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bot ile kendileri kasabilir , bot ile kasılmış fresh satın alabiliyorlar hangisi daha ucuz dersen
En ucuz satılan fresh hesaplar 16 TL
1 Aylık *****bot 6€ = 54 TL
bu ******bot ile 0'dan 30'a 4 günde kasıyor (sadece geceleri açık bırakıyorum ortalama her gün 9-12 saat) ve 1 ay'dan vurduğumuzda yaklaşık 1 fresh hesabın 5 katı fiyatına 6 adet sahip oluyoruz daha karlı 3 aylık versiyonu da 12€ çok daha kârlı olur da satmak isteyen olursa

(SIRF SORU SORMAYIN DİYE BOT İSMİ VS. VERMEDİM , Google'dan arayarak zaten bulabilirsiniz ne yapacağınız size kalmış uzun vadeye yatırım yapıp 3-6 ayllık alıp kasıp satabilirsiniz veya 1 haftalık 1 aylık alır kasarsınız ya da hiç almaz ve fresh hesap satın alırsınız iyi forumlar)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ban yedikçe satın alıp oynadıklarını sanmıyorum hepsinin çünkü kullanan çok fazla insan var o yüzden sordum aslında
internete düşen çok fazla free ve bansız hesap var fakat bunu googlede bulamassın daha detaylı bilgi için direk mesaj atabilirisn özelden

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Denk geldiğim için söylüyorum genelde 20TL ye satılan 30 level 75-60-55K öze sahip hesapları satın alıyorlar ve oynuyorlar genelde bu hesapları kasıp sattıkları için çok denk geliyor olabilirsin.
Bir diğer şey ise botlarla oynayıp seviye kasıyor kendi eski hesapları oluyor veya direkt kendi hesapları

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Fresh acc alıyolarlar Ban yedikleri zaman tekrardan alıyorlar Hesap almaktan sıkıldıkları zaman botlara karşı kasmaya başlıyorlar Legit ayarlarlada ban yeme sürelerine kısaltıyorlar Ona göre daha uzun oynuyolar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka çoğunlukla yeni hesap alıyorlar veya legit ayarlar yapıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bir çok site var fresh hesap satan ama benim kullandıgım ve güvenilir olan gamermarkt var

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
level botun 30 levele kadar kastığı satılık hesapları alıp giriyorlar

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanka ucuz fiyata alınabiliyor hesaplar ya da direk kendi hesabıyla giriyordur :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aram bot vb botlarla kasıyorlar. fresh accountta var. site ismi yasak mı bilmiyorum ama çok ucuza satanlar var. 10 liraya bile görmüştüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...