LoL script için hazır source code var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar mh üyeleri, kendim bir script kodlamak istiyorum ancak 0'dan olması zaten benim yazılım dili seviyem için imkansız.
Open Source Script arıyorum önceliğim bu, internal olanları zaten çoğu dedected veya champion menüsü bile bulunmuyor çoğunu denedim. External source'lar hem undedected hem de şampiyonlarından hepsine ayrıntılı oluyor.
Kernel yani Kbot denedim compile ettim vs. ancak saçma bir driver hatasına takıldım boş bir sc bana kalırsa.
Lview denedim o da acayip bir script şampiyon menüsü gene yok offsetlerde takıldım güncel offsetleri yüklememe rağmen abuk subuk hatalar vermeye başladı offset optimizasyonu yoktu yani eski oldukları için sadece o zamanki sürümlere oranla yapılmış.
Şimdi ki gibi büyük bir güncellemeden haberleri olmadığını varsıyıyorum.
ExsharpBase denedim artık ümidim o kadar kesilmişti ki ancak exsharpbase'de maalesef işe yaramadı 2 seçenekli menüsü geldi oyuna o da çalışmadı :D
Offsetleri güncel olarak unknowncheats'ten takip ediyorum burada bir admin önerirken görmüştüm birisine.

şuan güncel olarak kendi şampiyonlarımı ekleyebileceğim yazabileceğeim hazır source code var mı bilen var mı sormak istiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle LPRB acık kaynak sunmuyor eğer lrpbninkini işterseniz diye söyliyim.

windsharpın da githubundan birşeyler yapabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet fakat sen zaten direk kopyala yapıstır bi hile yapcaksan bu acık kaynaklar boş iş. kendin uğrasıp windsharpı değiştirip UD (undetected) yapmalısın yoksa bos
işin uğraştırıcı kısmı o zaten çok uğraş gerektiriyor.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
internal olanları zaten çoğu detected veya champion menüsü bile bulunmuyor.
Bu ifadeyi kullanmışsın, henüz bu işe başlarken bile biraz yanlış yolda ilerlediğini söylemek istiyorum.

External copların sac Xcode'larına erişmek istiyorsan useradmin olan herhangi birini bulup iletişime geçmelisin.
Bu tarz yazılımlar GitHub linklerinde çok nadir paylaşılır, paylaşılanlar da dwn edilmeye karşı yapılandırma almadığı için devam ettirilmediğinden dolayı Github'a koyulur.

Kısaca söylemek gerekirse; Internal dediğimiz şey Dahili sistem üzerinde entegre olarak çalışır, External dediğimiz şey Harici sistemde.
Burada senin yapman gereken şey tüm sistemi upgrade edebilecek düzeyde bilgi ve birikime sahip olmak.

Yani iki üç terimle ne yazık ki bu işlemler sağlanmıyor. Kendi ağızınla da söylemişsin; ''kendim bir script kodlamak istiyorum ancak 0'dan olması zaten benim yazılım dili seviyem için imkansız.''

Bilmen gereken şey programlama üzerinde ne yapabileceğin değil, sistem üzerinde ne yapabileceğin.
Yazdığın kodun ya da algoritmanın kusursuz çalışmasını; dbg ederken errors side atmamasını istiyorsan sistemsel bilgini geliştirmelisin.

Uğraşman, çaba göstermen harika. Fakat ilerlemeye çalıştığın yol pek doğru değil.
Çünkü bulabileceğin hiçbir src code sana faydalı olmayacak. Yükseltmeye çalıştığın algoritma içerisinde senin de bir algoritma bilgin olması gerekiyor ki bu sistem kusursuz bir şekilde update alıp çalışsın.

Sandığınızdan daha zorlu ve meşakkatli bir süreç.
Bunun yerine sistemsel ve algoritma bilgini geliştirmeye çalışsan daha verimli olacaktır.

Söylemek istediklerimi anlayabildiğini umut ediyorum.

İyi forumlar dilerim.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
t0irin kodları paylaşılmıştı ordan yürüyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Githubda bir ton var script kanka sadece derlemek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
selamın aleyküm cümleten arkadaşlar lol lbrebort scrip güncellemedemi sizlerdede bilgilendirimisiniz acaba beni minnettar kalırı m sizlere güncellemedese ne zaman biticeğinden haberim yok bir bilgi verseniz çok makbule geçer <3

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Bu ifadeyi kullanmışsın, henüz bu işe başlarken bile biraz yanlış yolda ilerlediğini söylemek istiyorum.

External copların sac Xcode'larına erişmek istiyorsan useradmin olan herhangi birini bulup iletişime geçmelisin.
Bu tarz yazılımlar GitHub linklerinde çok nadir paylaşılır, paylaşılanlar da dwn edilmeye karşı yapılandırma almadığı için devam ettirilmediğinden dolayı Github'a koyulur.

Kısaca söylemek gerekirse; Internal dediğimiz şey Dahili sistem üzerinde entegre olarak çalışır, External dediğimiz şey Harici sistemde.
Burada senin yapman gereken şey tüm sistemi upgrade edebilecek düzeyde bilgi ve birikime sahip olmak.

Yani iki üç terimle ne yazık ki bu işlemler sağlanmıyor. Kendi ağızınla da söylemişsin; ''kendim bir script kodlamak istiyorum ancak 0'dan olması zaten benim yazılım dili seviyem için imkansız.''

Bilmen gereken şey programlama üzerinde ne yapabileceğin değil, sistem üzerinde ne yapabileceğin.
Yazdığın kodun ya da algoritmanın kusursuz çalışmasını; dbg ederken errors side atmamasını istiyorsan sistemsel bilgini geliştirmelisin.

Uğraşman, çaba göstermen harika. Fakat ilerlemeye çalıştığın yol pek doğru değil.
Çünkü bulabileceğin hiçbir src code sana faydalı olmayacak. Yükseltmeye çalıştığın algoritma içerisinde senin de bir algoritma bilgin olması gerekiyor ki bu sistem kusursuz bir şekilde update alıp çalışsın.

Sandığınızdan daha zorlu ve meşakkatli bir süreç.
Bunun yerine sistemsel ve algoritma bilgini geliştirmeye çalışsan daha verimli olacaktır.

Söylemek istediklerimi anlayabildiğini umut ediyorum.

İyi forumlar dilerim.
tabii ki eleştirinize saygı duyuyorum ancak, biraz daha detaylandırmam gerekirse 0'dan kodlayamamamın sebebi c++ ben normalde c# yazılım dalında uğraşıyorum ve aralarında dağlar kadar fark var diyebilirim c# ile bir source da maalesef çok nadir bulunuyor hile konusunda. Yoksa algoritma sistem algoritma zaten biliyorum. ve dediğiniz gibi external harici yani dış bağlantılı olduğu için ban riski az iken internal entegre sistem olduğu için daha fazla algılanma ban riski bulunuyor. ama orda bahsetmek istediğim ban seviyesinden ziyade genellikle entegre sistem kullanan scriptlerde sadece orbwalking gibi ayarlar var hani heroyu seçeyimde combo atayım o heroyla diyemiyorsun. ve dediğin gibi githuba koyulanlar yapılmayı durdurulmuş olanlar ben 0'dan bir script yazamayacağımı belirttim ama kod okuyamadığımı ya da kodları düzenleyemeceğimi söylemedim. zaten basit classlar ancak şuanda güncel bir source olmadığı içinde offset güncellemeleri de zor yapılıyor dediğin gibi o kısımda da algoritma giriyor yani source değiştirmek gerekiyor. Örnek source'lardan bir tanesini full algoritma değiştirmeye çalıştım ama o kadar çok eksikleri varki 0'dan örnek kodlarla yazsam daha iyi. sezon 9 scriptiyle sezon 12 arasında da dağlar kadar fark var çünkü o sourcelar genellikle 2019-2020 civarı paylaşılan çok eski sourcelar adminlere ulaşsam bile yardım edeceklerini de sanmıyorum sonuç olarak kimse kimseye source'sini öyle şak diye vermez apisini paylaşan var ama source biraz zor. son olarakta dediğin algoritma bilgini geliştir demişsin dediğim gibi zaten algoritma bilgisine sahibim c# da ancak cpp için bu kadar değilim hile kodlama konusunda zayıfım daha doğrusu bu tarz algoritmalar beni de zorluyor. bu yüzden tanıdığı bilgisi olan var mı diye sormak istedim. benim genel alanım c# checkerları olduğu için bu kısma da kaymak istiyorum açıkçası normalde lol için script değil ama account checkerlar yazarım işte lol olur valorant olur trendyol olur kendi güncelleme duyuru sistemim olur hepsini 0'dan kodlarım ama hile bambaşka bir mevzu umarım sende benim dediklerimi anlamışsındır iyi forumlar dilerim.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Hazır SRC bulsan bile kodlayan kişi kendi basesine göre yaptı basesini çözmen ve ona göre kod yazman lazım buda zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...