lee mükemmel ama hep de o sarmıyor ama kata zaten ulti bozuyor değişik kombosu var cassi iyi gibi syndra denemedim deniycemLucian lee ve kata der geçerim ama bunlarda yüksek ban riski vardır özellikle katarina da bilgin olsun
lucide güzel oluyormu ki hiç denemedım vayne mı lucı mı desem ne dersınLucian lee ve kata der geçerim ama bunlarda yüksek ban riski vardır özellikle katarina da bilgin olsun
Lucian der tek geçerim vayne de denedim ama lucian gibi değil. Lucian main oldu artık bütün oyunlarım lucian neredeyselucide güzel oluyormu ki hiç denemedım vayne mı lucı mı desem ne dersın![]()
denedim sonu. 3/6/2 gibi birşey olduLucian der tek geçerim vayne de denedim ama lucian gibi değil. Lucian main oldu artık bütün oyunlarım lucian neredeyse
Yani şahsen bütün takımın feedlediği maçta dahi 7-5 gibi bir skorla maçı bitirdiğim oldu daha dün bu yüzden dediğim gibi eğer farklı adc istiyorsan daha legit ve vur kaç yapabilen jinx ya da tristana pasifi ile menzilinin genişlemesiyle harika bir dürtme makinesine dönüşüyordenedim sonu. 3/6/2 gibi birşey oldu![]()
sağol kral dediklerini deniycemYani şahsen bütün takımın feedlediği maçta dahi 7-5 gibi bir skorla maçı bitirdiğim oldu daha dün bu yüzden dediğim gibi eğer farklı adc istiyorsan daha legit ve vur kaç yapabilen jinx ya da tristana pasifi ile menzilinin genişlemesiyle harika bir dürtme makinesine dönüşüyor
lucıan derimlucide güzel oluyormu ki hiç denemedım vayne mı lucı mı desem ne dersın![]()
konu nasıl acabilirimscriptle beraber en iyi gidecek karakterleri önerirmisiniz