Lol Script için Onaylı üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum spam mesaj yapmadığın, bilmediğin bir konuda konuşmadığın veya yorumları kopyalayıp yapıştırmadığın , kendi fikrini belirten konuyla alakalı özgün yorumlar yazman gerekiyor, maalesef bunun için bir kolay yol yok sadece önüne çıkan konulardan fikir sahibi olduklarına yorum yazabilirsin
Anladım elimden geldiği kadar spam atmadan yavaş yavaş forumda zaman geçiricem.Bu sayede öğrene bileceğim çok şey olduğundan eminim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bir sürü konu var reis illaki bilgin olduğu konu vardır eğer yoksa açılan konu hakkında araştırma yapıp öğrenebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bildiğin konular illa ki vardır forumu biraz kurcala insanlara yardımcı olmaya çalış kısa sürede olursun zaten 50 mesaj çok değil

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Önerilik bir durum yok aslında, uygun yorum yapman yeterli.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
fazla yorum yapman sorun olmaz konularla ilgili yorum yap çok kolay şekilde 50 yoruma ulaşırsın

Just a JZX Fan
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar Onaylı üye olmak istiyorum ancak kurallar çerçevesinde bunu yaparak ban yememek istiyorum.Flame atmak random mesaj atmak ve ya bilmediğim konuda konuşmak istemiyorum kısacası.Bunun için bir öneriniz ve ya chat yapa bileceğim bir taktiğiniz varmıdır.Ve ya sitede muhabbet odaları varmıdır acaba bilgisi olan varsa yaza bilirse sevinirim.
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, calışıyor, ty vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar kesinlikle yasaklanacaktır!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!
  • YASAKLANAN ÜYELİKLER HİLELERİMİZİ KULLANAMAYACAK!
    - Bu adımları takip et, her konu hakkında fikrini yaz ve aradaki 45 dakikalık sürede oyun oyna veya film izle. Bu kadar basit!

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum boş mesaj atmadığın sürece konu başlıklarına hiç bir problem yaşamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
spam yapmadığın sürece örneğin eywallah, güzel, çok iyi, vesaire demediğin sürece bi problem olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Spam yapmadığın, konulara alakalı yorum yaptığın sürece 5 gün süre ve 50 mesaj sonrası onaylı olursun kankam.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aynı dertten bende müzdaribim yorumlarınız çok yardımcı oldu agalar. bekletmeside güzel birşey community'i korumak adına

Üye
3 HİZMET YILI
kanka yazdığın şeyler konuyla alakalı olsun açıklayıcı olsun zaten yavaş yavaş kasıyorsun mesaj atmaya başlıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...