xerath en iyisiBelki support ve adc olabilir çünkü supta xerath adcde ashe veya twitch tarzı şeyler oynayabilirsin
xerath en iyisi Bence En iyisi ashe
Bence yanlışın var kral kalista bile çok op xerarth çok belli ediyoryok be baba xerath tekler
oynarken en zevk aldığım xe ama corki de fena oluyor he denedin mi hiçBence yanlışın var kral kalista bile çok op xerarth çok belli ediyor
Corki Earylde orta seviyede hileyi açtığın zaman güzel götürüyor latede biraz ayarını artıtıroyusn kazandırır maçı ama bilerek temkinli oynamak lazımoynarken en zevk aldığım xe ama corki de fena oluyor he denedin mi hiç
ben yeni yeni yapmaya başladım belli etmeden en iyi ayar hangisi senceCorki Earylde orta seviyede hileyi açtığın zaman güzel götürüyor latede biraz ayarını artıtıroyusn kazandırır maçı ama bilerek temkinli oynamak lazım
space basarak oynaman yeterli sürekli basma ama arada kendinde farmla belli etmezben yeni yeni yapmaya başladım belli etmeden en iyi ayar hangisi sence
ben baya belli ediyorum o zamanspace basa oynaman yeterli sürekli basma ama arada kendinde farmla belli etmezben