LoL script Irelia hakkında taktikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
LPReborn chall Config kullanıyorum, ırelia otp bir hesap açmak istiyorum script ile. Fakat incelikleri nelerdir? Config'siz daha mı iyi? Hangi ayarları önerirsiniz, oyun bilgisi konusundan bir sıkıntım yok, pata küte space basılı tutalım değilim, fakat sanki space ile oynandığında Auto attack atmıyor, missliyor gibime geliyor. Hiç ayar değiştirmedim, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
LPRebornde challenger config ile irelia güzel olmuyor, configsiz oynamanı öneririm.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ayarları bilmem de V tuşunu iyi kullanırsan savaşırken, yani bazen kaçıp minyonlardan can toplayıp devam etmek gerek. buna alışırsan başarılı olursun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendisi dodge mantığını minyonlarla birleştirip kullanıyor mu? Bilginiz var mı bu konuda?

Mesala gelen bir Urgot R'sini savaştayken yanında minyon varsa dönüp ona atlayarak dodge atıyor mu?

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Default haliyle oynuyorum bence bu hali gayet okey, ben cha configle falan oynamadım ama e tutturması yeterli oluyor sonrasında ben düz atıyorum sonuçta space basmam sürekli çünkü hatalar olabilir tflerde de çok kişiye ulti atıyorum sonra space basılı tutuyorum gidiyor kayıyıor böyle bi tak tak giriyor adamlara üstünde ki işaretler gidince ben sağ tık yapıyorum takım da armut toplamazsa zaten tfyi alıyorsun

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk irelia'yı pek beğenmedim windharp'ta efsaneydi hep oynuyordum lpreborn'da defaultu beğenmeyince cha configi denedim yine windsharptaki gibi oynatmıyor malesef ama yinede kullanışlı ben sc ile baya bi irelia oynadım sana önerim default ile oyna r otoyu kapat ve r yi attıktan sonra space bas direk e bırakıyor adamlara q attıktan sonra e yi atıp tekrar q atmaya başlıyor. adama ful kombo attıktan sonra minyonlar vs varsa v tuşuna basıp kaçma modunu aktifleştir minyonlara atlıyor minyona atladıktan sonra hemen tekrar space bas yani oynadıkça scli ireliaya alışırsın zaten biliyorum yazmışsın başarılar

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kanka coinfg hiç bi heroda kullanmadım özellikle irelliada coinfgsiz oyna bence

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
irelia ile çok rahat farm alırsın hızlı farm yaparak adamların önüne geçerek rahat kesebilir ve yenersin

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İrelia script ile oynayınca çok çok çok güçlü oluyor ama config falan kullanma bence ve devamlı space basmak yerine kombo bittikten sonra kendin manuel olarak vur rakibe

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
skilleri minyona q ile dodgeleyebilirmi bilmiyorum ama tahminimce güçlü olabilir sc ile

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
İrelia ile max golda çıkarsın karakter aşırı nerflü.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
LPReborn chall Config kullanıyorum, ırelia otp bir hesap açmak istiyorum script ile. Fakat incelikleri nelerdir? Config'siz daha mı iyi? Hangi ayarları önerirsiniz, oyun bilgisi konusundan bir sıkıntım yok, pata küte space basılı tutalım değilim, fakat sanki space ile oynandığında Auto attack atmıyor, missliyor gibime geliyor. Hiç ayar değiştirmedim, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
bence normal ire ayarları gayet iyi normal ire ayarlarını oynamanı öneririm

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
windsharpta çok iyi oluyordu ama lprebornda irelia bok gibi :s ezreal öneririm lp reborn için iyi oyunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
irelia zaten güçlü çar dene derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...