Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3-4 gündür scriptle oynuyorum 1 gün içinde ban yiyorum 10 tane hesap açtım 10 tanesi de 2-3 oyun sonra ban yiyor. %temp% temizledim, logları temizledim ama fayda etmedi.
5 levelden 23 levele kadar ortalama 3 haftada oynadığım hesap scriptten değil küfürden ban yedi büyük ihtimal ortalama 2 ila 4 hafta arasında ban atıyordur
Yetkililer yazmış kanka zaten senin oynayış şekline göre 1 ile 10 gün arasın da değişiyor ban süresi illa ki ban yiyorsun yemiyorum diyen güzel kolpacı .
Belli etmekle bir ilgisi yok inject ettiğiniz anda zaten ban yiyorsunuz ama oyun bunu bazen geç gösteriyor benim ve 1 arkadaşımın dediğine göre max 1 gün zaten hile konusunda bile 1-7 gün yazıyor o 2 hafta ban yemeyenler 1 tık atıyor gibi geldi bana zaten bunu diyenlerin bazılarının rütbesi hile için yetmiyor ama nası oluyorsa oynuyorlar
Yetkililer yazmış kanka zaten senin oynayış şekline göre 1 ile 10 gün arasın da değişiyor ban süresi illa ki ban yiyorsun yemiyorum diyen güzel kolpacı .
Hocam selamlar öncelikle.
Eğer legit oynarsan fazla belli etmez isen ban yeme süren artacaktır fakat buna gün vermemiz biraz saçma olur bunu bilemeyiz.