bilmediğimden sormak istiyorum kalıntı silmek ne kusura bakma bilsem yardımcı olmak isterdimbeyler herkese ban atılmaya başlandı smurflarıdma kullanıyodum 1 defa real hesapta oynadım ama kalıntıları nasıl silebilirim
reelhesapta oynamışsın,yapacak bişey yok bu konuda.fakat scripti silmek istiyorsan hem kurulu yerden sil,kayıt defterinden sil,birde appdatadan silmen gerekiyor bundan sonra fazla sıkıntı olmazbeyler herkese ban atılmaya başlandı smurflarıdma kullanıyodum 1 defa real hesapta oynadım ama kalıntıları nasıl silebilirim
main geçmiş olsun hextech onarım aracı kullan + bilgisayarımdan BogaRipper siliceksin hileyi tamamdır.beyler herkese ban atılmaya başlandı smurflarıdma kullanıyodum 1 defa real hesapta oynadım ama kalıntıları nasıl silebilirim
bunu nasıl yapacağımızı ayrıntılı anlatabilirmisin c diskindeki dosyayı sildim ama sonra ne yapmam lazım bilmiyorıumreelhesapta oynamışsın,yapacak bişey yok bu konuda.fakat scripti silmek istiyorsan hem kurulu yerden sil,kayıt defterinden sil,birde appdatadan silmen gerekiyor bundan sonra fazla sıkıntı olmaz
ya bro ben sana en basitinde söyleyeyim, appdayaya gireceksin oradaki klasörlerin içinde bir tane senin hilenin dosyası olacak onu sileceksinbunu nasıl yapacağımızı ayrıntılı anlatabilirmisin c diskindeki dosyayı sildim ama sonra ne yapmam lazım bilmiyorıum
appdataki her şeyi sildim açık olanları atladığı için onarım yaptıktan sonra sorun kalmaz değilmi?ya bro ben sana en basitinde söyleyeyim, appdayaya gireceksin oradaki klasörlerin içinde bir tane senin hilenin dosyası olacak onu sileceksin
ccleaner vardı bende kayıt defterini öyle silebilirmiyimya bro ben sana en basitinde söyleyeyim, appdayaya gireceksin oradaki klasörlerin içinde bir tane senin hilenin dosyası olacak onu sileceksin