RTX Plugin nedir ve RTX yazılımı nedir ?Herhangi bir exe veya özel uzantısı olabilir. Bizimki özelinde %temp% klasöründen kontrol sağlayabilirsin, başka scriptler de geçici dosya oluşturuyor olabilir. RTX'de bir plugin sayesinde kimin script olup olmadığını da anlayabiliyordun sanırım.
Ufak bir araştırma ile RTX'sinde SC olduğunu öğrendim. Dostum ben hile kullanmak yada download etmek istemiyorum. Başka bir yöntem ile tespit edebilirsem daha mutlu olacağım.Herhangi bir exe veya özel uzantısı olabilir. Bizimki özelinde %temp% klasöründen kontrol sağlayabilirsin, başka scriptler de geçici dosya oluşturuyor olabilir. RTX'de bir plugin sayesinde kimin script olup olmadığını da anlayabiliyordun sanırım.
Bak bu çok mantıklı. Eğer bu api'yi elde edebilir isem CPS sayesinde anlaşılır doğru diyorsun .Sanırım yazılım ile ilgileniyordunuz, genel olarak bahsettiğim RTX plugini de 1 saniyede atılan click sayısına göre bu script veya bu script değil diyor. Bir yazılım yazıp oyunun API'sinden karşıdaki oyuncunun saniyede kaç click attığını çekebilirsin. Bu ve %temp% klasöründe oluşan geçici dosya harici bir yöntem olup olmadığını bilmiyorum.
İyi ayarlanmış bir humanizer bundan kaçabilir ancak script kullananların çoğunluğunun buna dikkat ettiğini sanmam.Bak bu çok mantıklı. Eğer bu api'yi elde edebilir isem CPS sayesinde anlaşılır doğru diyorsun .
Sanal makine oluşturup MH SC yi download edeceğim. Sonra indirdiği karakter dosya uzantılarına bakarak oradan search sistemi ile tespit edebilirim diye düşünüyorum. Yada yayın açtırıp dosya uzantısını yazdırıp var mı yok mu anlarım.Tr de işin zor birçok kişi de arkadaşı dc de açtırır diye humanizer kullanıyor yani ben kullandığım zamanlar açıyordum bunu en iyi anlamak dosyalardan olur zaten karşınıza gelenlerin %60 ı falan mh den gelecek o zaten ekranda çıkıyor basit kalan ünlü bir kaç script var bunlarında dosyalarına bakarak aratabilirsin zaten çok iyi yazılım bilmiyorsa ve ayarlamazsa dosya adı değişirse script bozuluyor zaten türkolar gidip çok pahalı scriptleri alamaz mh dışında 1 kaç site kalıyor
Sanırım aradığım değerli bilgileri burada buldum dostum. Bunun için çok teşekkür ederim. Önerdiğin bir CPS Tracker var mı acaba ?Bakman gereken belli başlı şeyler var %appdata% gibi görev yöneticisinden arkada çalışan programlara bakabilirsin Örneğin;
RTX Script kullanan biri %appdata% klasöründe VPROJECT adı altında dosya çıkarıyor ve görev yöneticisinde inject ettiğin an sürekli çalışmaya devam edenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapböyle bir exe kalıyor adı sürekli değişiyor bu exenin.
BGX için 30 haneli sayıdan olusan yine %appdata% bölümüne bir dosya geliyor buradan anlayabilirsin inject olduğu zaman windows bildirimi olarak geliyor şuan RTX kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu kapatmış olabilir kullanan kişi bu şekilde de anlayabilirsin
+ Olarak discorddan değil de anydeskten yayın açtırmanı öneririm şuan hemen hemen çoğu scriptte discord obs bypass var senin ekranına gelmiyor bu şekilde olduğu zaman ama kullanıcı her şeyi görüyor menü olarak.
CPS Tracker yapabilirsin west master eloda uzun süre vakit geçirmiş biri olarak ortalama click sayısı peak olarak bir insanın 14 15 ortalama verebilirim averaj maç boyu 3.5 4 felan oluyor hep. Script olan birinin peaki 20leri görüyor averajı ise 7 civarında oluyor ben scripti legit olarak oynuyorum benim averajım da 3.5 civarı ama scriptle oynamayı bilmeyen biri yeni olan biri humanizer ayarını orbwalker ayarını yapmadıysa kesin olarak cps trackerdan anlayabilirsin kolay gelsin iyi yayınlar -_-
oyunu göstertmen daha mantıklı eğer fakir işi bi şey kullanıyorsa kolaylıkla anlayabilirsinEk olarak DC de yayın açtırdığım adama oyunu göstertmiyorum. Başlat üzerinden jinx xerath gibi popüler karakter isimleri yazdırıyorum. SC varsa zaten download edilmiş ve indekslenmiş dosyalar otomatik olarak çıkıyor.
Nick CemoJR hocam ekledim.Kişinin script olup olduğunu anlaman için sisteminde dosya aratarak bakman güvenilir olmıyacaktır. Varsayalım kişi usb üzerinden kullanıyor hileyi ozaman arasanda bulamazsın sırf 1 kişi için 10 dakika bilgisayarında arama yapmak hem zaman kaybı hemde tam güvenilir değil. Ve onlarca kişiyi tarıyacağınızı düşünürseniz epey zaman alıcı olucaktır.
Bunun yerine size özel bir yazılım kodlıyabilirim bu yazılımı her maç başı bilgisayarınızda açarsınız ve maç esnasında bütün oyuncuların click sayısını analiz ederek script mi değil mi onu kontrol edip yakaladığı zaman bir alarm sesi çaldırabilirim. Hemde maç esnasında taraması daha sağlıklı olucaktır.
Eğer ilgilenirseniz discord adresimden ulaşabilirsiniz.
DC : hern0s
Kişinin script olup olduğunu anlaman için sisteminde dosya aratarak bakman güvenilir olmıyacaktır. Varsayalım kişi usb üzerinden kullanıyor hileyi ozaman arasanda bulamazsın sırf 1 kişi için 10 dakika bilgisayarında arama yapmak hem zaman kaybı hemde tam güvenilir değil. Ve onlarca kişiyi tarıyacağınızı düşünürseniz epey zaman alıcı olucaktır.
Bunun yerine size özel bir yazılım kodlıyabilirim bu yazılımı her maç başı bilgisayarınızda açarsınız ve maç esnasında bütün oyuncuların click sayısını analiz ederek script mi değil mi onu kontrol edip yakaladığı zaman bir alarm sesi çaldırabilirim. Hemde maç esnasında taraması daha sağlıklı olucaktır.
Eğer ilgilenirseniz discord adresimden ulaşabilirsiniz.
DC : hern0s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?