LOL Script Kontrolü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar.

LOL Script kontrolü yapacak bir uygulama yazılım yada bir taktik arıyorum.

Sebebine gelecek olur isek eşim Twitch üzerinde yayınlara başladı ve güzel bir ilerleme kat etti bir ay içerisinde.

İzleyiciler ile özel vs atarak etkileşimi güçlendirmeye çalışıyoruz. Lakin bildiğiniz gibi ortalık script kaynıyor ve her 2 3 maçta bir özel oyunlarımıza SC gelmekte.

Bense discorda çektiğim arkadaşın yayın açarak sc kontrolünü yapmak istiyorum. Arama kısmına rastgele üç karakter adını yazdırdığım zaman bazı dosyalardan anlıyorum.

Lol scriptteki dosya uzantıları nelerdir bunları kontrol edecek bir sistem var mı yoksa nasıl yapabiliriz?

Bu konudaki fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla MH Ailesi..

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Herhangi bir exe veya özel uzantısı olabilir. Bizimki özelinde %temp% klasöründen kontrol sağlayabilirsin, başka scriptler de geçici dosya oluşturuyor olabilir. RTX'de bir plugin sayesinde kimin script olup olmadığını da anlayabiliyordun sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Herhangi bir exe veya özel uzantısı olabilir. Bizimki özelinde %temp% klasöründen kontrol sağlayabilirsin, başka scriptler de geçici dosya oluşturuyor olabilir. RTX'de bir plugin sayesinde kimin script olup olmadığını da anlayabiliyordun sanırım.
RTX Plugin nedir ve RTX yazılımı nedir ?

Ufak bir araştırma ile RTX'sinde SC olduğunu öğrendim. Dostum ben hile kullanmak yada download etmek istemiyorum. Başka bir yöntem ile tespit edebilirsem daha mutlu olacağım.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sanırım yazılım ile ilgileniyordunuz, genel olarak bahsettiğim RTX plugini de 1 saniyede atılan click sayısına göre bu script veya bu script değil diyor. Bir yazılım yazıp oyunun API'sinden karşıdaki oyuncunun saniyede kaç click attığını çekebilirsin. Bu ve %temp% klasöründe oluşan geçici dosya harici bir yöntem olup olmadığını bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sanırım yazılım ile ilgileniyordunuz, genel olarak bahsettiğim RTX plugini de 1 saniyede atılan click sayısına göre bu script veya bu script değil diyor. Bir yazılım yazıp oyunun API'sinden karşıdaki oyuncunun saniyede kaç click attığını çekebilirsin. Bu ve %temp% klasöründe oluşan geçici dosya harici bir yöntem olup olmadığını bilmiyorum.
Bak bu çok mantıklı. Eğer bu api'yi elde edebilir isem CPS sayesinde anlaşılır doğru diyorsun .

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bak bu çok mantıklı. Eğer bu api'yi elde edebilir isem CPS sayesinde anlaşılır doğru diyorsun .
İyi ayarlanmış bir humanizer bundan kaçabilir ancak script kullananların çoğunluğunun buna dikkat ettiğini sanmam.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tr de işin zor birçok kişi de arkadaşı dc de açtırır diye humanizer kullanıyor yani ben kullandığım zamanlar açıyordum bunu en iyi anlamak dosyalardan olur zaten karşınıza gelenlerin %60 ı falan mh den gelecek o zaten ekranda çıkıyor basit kalan ünlü bir kaç script var bunlarında dosyalarına bakarak aratabilirsin zaten çok iyi yazılım bilmiyorsa ve ayarlamazsa dosya adı değişirse script bozuluyor zaten türkolar gidip çok pahalı scriptleri alamaz mh dışında 1 kaç site kalıyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bakman gereken belli başlı şeyler var %appdata% gibi görev yöneticisinden arkada çalışan programlara bakabilirsin Örneğin;
RTX Script kullanan biri %appdata% klasöründe VPROJECT adı altında dosya çıkarıyor ve görev yöneticisinde inject ettiğin an sürekli çalışmaya devam eden
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
böyle bir exe kalıyor adı sürekli değişiyor bu exenin.
BGX için 30 haneli sayıdan olusan yine %appdata% bölümüne bir dosya geliyor buradan anlayabilirsin inject olduğu zaman windows bildirimi olarak geliyor şuan RTX kullanıyorum
bunu kapatmış olabilir kullanan kişi bu şekilde de anlayabilirsin
+ Olarak discorddan değil de anydeskten yayın açtırmanı öneririm şuan hemen hemen çoğu scriptte discord obs bypass var senin ekranına gelmiyor bu şekilde olduğu zaman ama kullanıcı her şeyi görüyor menü olarak.
CPS Tracker yapabilirsin west master eloda uzun süre vakit geçirmiş biri olarak ortalama click sayısı peak olarak bir insanın 14 15 ortalama verebilirim averaj maç boyu 3.5 4 felan oluyor hep. Script olan birinin peaki 20leri görüyor averajı ise 7 civarında oluyor ben scripti legit olarak oynuyorum benim averajım da 3.5 civarı ama scriptle oynamayı bilmeyen biri yeni olan biri humanizer ayarını orbwalker ayarını yapmadıysa kesin olarak cps trackerdan anlayabilirsin kolay gelsin iyi yayınlar -_-

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tr de işin zor birçok kişi de arkadaşı dc de açtırır diye humanizer kullanıyor yani ben kullandığım zamanlar açıyordum bunu en iyi anlamak dosyalardan olur zaten karşınıza gelenlerin %60 ı falan mh den gelecek o zaten ekranda çıkıyor basit kalan ünlü bir kaç script var bunlarında dosyalarına bakarak aratabilirsin zaten çok iyi yazılım bilmiyorsa ve ayarlamazsa dosya adı değişirse script bozuluyor zaten türkolar gidip çok pahalı scriptleri alamaz mh dışında 1 kaç site kalıyor
Sanal makine oluşturup MH SC yi download edeceğim. Sonra indirdiği karakter dosya uzantılarına bakarak oradan search sistemi ile tespit edebilirim diye düşünüyorum. Yada yayın açtırıp dosya uzantısını yazdırıp var mı yok mu anlarım.

Bakman gereken belli başlı şeyler var %appdata% gibi görev yöneticisinden arkada çalışan programlara bakabilirsin Örneğin;
RTX Script kullanan biri %appdata% klasöründe VPROJECT adı altında dosya çıkarıyor ve görev yöneticisinde inject ettiğin an sürekli çalışmaya devam eden
böyle bir exe kalıyor adı sürekli değişiyor bu exenin.
BGX için 30 haneli sayıdan olusan yine %appdata% bölümüne bir dosya geliyor buradan anlayabilirsin inject olduğu zaman windows bildirimi olarak geliyor şuan RTX kullanıyorum
bunu kapatmış olabilir kullanan kişi bu şekilde de anlayabilirsin
+ Olarak discorddan değil de anydeskten yayın açtırmanı öneririm şuan hemen hemen çoğu scriptte discord obs bypass var senin ekranına gelmiyor bu şekilde olduğu zaman ama kullanıcı her şeyi görüyor menü olarak.
CPS Tracker yapabilirsin west master eloda uzun süre vakit geçirmiş biri olarak ortalama click sayısı peak olarak bir insanın 14 15 ortalama verebilirim averaj maç boyu 3.5 4 felan oluyor hep. Script olan birinin peaki 20leri görüyor averajı ise 7 civarında oluyor ben scripti legit olarak oynuyorum benim averajım da 3.5 civarı ama scriptle oynamayı bilmeyen biri yeni olan biri humanizer ayarını orbwalker ayarını yapmadıysa kesin olarak cps trackerdan anlayabilirsin kolay gelsin iyi yayınlar -_-
Sanırım aradığım değerli bilgileri burada buldum dostum. Bunun için çok teşekkür ederim. Önerdiğin bir CPS Tracker var mı acaba ?

Ek olarak DC de yayın açtırdığım adama oyunu göstertmiyorum. Başlat üzerinden jinx xerath gibi popüler karakter isimleri yazdırıyorum. SC varsa zaten download edilmiş ve indekslenmiş dosyalar otomatik olarak çıkıyor.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ek olarak DC de yayın açtırdığım adama oyunu göstertmiyorum. Başlat üzerinden jinx xerath gibi popüler karakter isimleri yazdırıyorum. SC varsa zaten download edilmiş ve indekslenmiş dosyalar otomatik olarak çıkıyor.
oyunu göstertmen daha mantıklı eğer fakir işi bi şey kullanıyorsa kolaylıkla anlayabilirsin :D dediğin de mantıklı tabii ben script kullandığım için
bende böyle gösteriyor

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kişinin script olup olduğunu anlaman için sisteminde dosya aratarak bakman güvenilir olmıyacaktır. Varsayalım kişi usb üzerinden kullanıyor hileyi ozaman arasanda bulamazsın sırf 1 kişi için 10 dakika bilgisayarında arama yapmak hem zaman kaybı hemde tam güvenilir değil. Ve onlarca kişiyi tarıyacağınızı düşünürseniz epey zaman alıcı olucaktır.

Bunun yerine size özel bir yazılım kodlıyabilirim bu yazılımı her maç başı bilgisayarınızda açarsınız ve maç esnasında bütün oyuncuların click sayısını analiz ederek script mi değil mi onu kontrol edip yakaladığı zaman bir alarm sesi çaldırabilirim. Hemde maç esnasında taraması daha sağlıklı olucaktır.

Eğer ilgilenirseniz discord adresimden ulaşabilirsiniz.

DC : hern0s

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kişinin script olup olduğunu anlaman için sisteminde dosya aratarak bakman güvenilir olmıyacaktır. Varsayalım kişi usb üzerinden kullanıyor hileyi ozaman arasanda bulamazsın sırf 1 kişi için 10 dakika bilgisayarında arama yapmak hem zaman kaybı hemde tam güvenilir değil. Ve onlarca kişiyi tarıyacağınızı düşünürseniz epey zaman alıcı olucaktır.

Bunun yerine size özel bir yazılım kodlıyabilirim bu yazılımı her maç başı bilgisayarınızda açarsınız ve maç esnasında bütün oyuncuların click sayısını analiz ederek script mi değil mi onu kontrol edip yakaladığı zaman bir alarm sesi çaldırabilirim. Hemde maç esnasında taraması daha sağlıklı olucaktır.

Nick CemoJR hocam ekledim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI

Ayri baslik olup free to use olarak paylasilirsa efsane olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka temp veya app data baka bılırsın ayrıca gizli klosörlerı göstere basıp c klosörü felan masa üstünü kontrol edebılırsınz

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim beni çek sunucuya ben anlarım sc olanı. Yılların tecrübesinden hiçbir sc kaçamaz.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Appddata bide tempden arkadasin dedigi gibi bulabilirsin kolayca.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka sc kontrolu basit antivirus yüklü olmalı eset nod 32 injektorlerin cogu viruslu corelar antiviruse takılıyor,antivirus yüklü olmayan kisiye yüklet direk aktif açık olsun,yüklü olup devre dışı bırakmasın onu kontrol et

Üye
2 HİZMET YILI
veri kullanımından kontrol edebilirsin ama karşı bilgisayara bağlanman lazım ve detaylı bakman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...