LoL script kullanan arkadaşlara küçük bir bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aynı şekil karşıma denk gelen script 30 dklık oyun boyu ağladı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
e yani gayet haklı bir isyan dfkjhbdnesm kendi kullanırken sorun görmeyip başkası kullanınca söven atarlananlara anlamv veremiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Benim de karşıma geliyo. Adam adc de sc açmışsa benden daha avantajlı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Karşınıza bir script geldiğinde aha bak bu script hemen reportlayayım veya chatten belirteyim kafasına girmeyin. Zaten çoğunuz script olduğunuz için karşınızdakinin script olduğunu anlıyorsunuz. En az 10 kere bu durumla karşılaştım. Karşımda ki kişide script ve bana script kullanma kendi bileğinle oyna gibi chatten yazıyor. Bu tarz şeyler yapmayın :) Kendiniz kullanıyorsunuz, karşınıza gelince delirmeyin.
kısassa kısas muhabbeti :) böyle durumda aglamamak gerekiyor aglayan arkadaşları gerçekten anlamıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
reis çok haklısın varya çok boş muhabet döndürüyolar ama bilmiyolarki aynı scyi kullanıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Euw'da oynamak kadar güzel bir şey yok plat 3 elosundayım ve sc ile oynuyorum her maç taşımama rağmen adamlar sadece gg yazıp geçiyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
başıma çok kez gelen bi durum güzel konuya değinmişsin dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Script kullanmaya başladıktan sonra karşıma script gelmesi çoğaldı 3 oyundan 1 inde genellikle script çıkıyor karşıma kullanmadan önce nadirdi yada artık rahat bir şekilde anlayabiliyorum

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script kullanmaya başladıktan sonra karşıma script gelmesi çoğaldı 3 oyundan 1 inde genellikle script çıkıyor karşıma kullanmadan önce nadirdi yada artık rahat bir şekilde anlayabiliyorum
Bu script kullanmanla alakalı değil. Artık çoğu şeye hakim olduğuna script olmayan adamdan bile şüphelenip script sanabilirsin.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ben normalde kullanmıyodum fresh hesap kasarsan 10 macın 7 sinde geldi belli ede ede oynadilar artık bende kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...