Kankam ben sezon3ten beri script kullanıyorum, o zamanlar report sisteminde hile diye bir seçenek bile yoktu ve ona rağmen banlanıyordu hesap. En baba en pahalı script bile banlanmama garantisi vermez. Sorunun cevabına geleceksek eğer script açtığın zaman kesinlikle banlanıyor hesap ama diğer oyuncular tarafından reportlanmazsan ve evadeyi kapatıp kite olayını aşırıya kaçırmazsan report yeme olasılığın azalıyor ve hesabın banlanma süresi uzuyor ama ne olursa olsun hesabına scripti inject ettiğin an hesap kesin banlanıyorLOL script kullanılırken oyun mu bunu fark ediyor yoksa reportlanırsak riot abimizin mi dikkatini çekiyor
acaba ?oyun direkt fark ediyor
Saçma değilmi ya benim hesap oluşturma tarihi 2019 1 yıl olmuş sadece kullanmak istiyorum yorum atmayağım kiüyelik sistemi var konularda en az 50 yorum atman lzm lol scrıpt kullanman için
aynen 50 yorum sınırı varmışBen indiremiyorum bile hileyi yardımcı olun, loader iniyor yükle'ye basıyorum Confirmed Member olmak için ne yapmam lazım
haklısın bnmde 2016 olusturma tarihi ama yapacak bırsey yokSaçma değilmi ya benim hesap oluşturma tarihi 2019 1 yıl olmuş sadece kullanmak istiyorum yorum atmayağım ki
saçma ya sırf bunun için sağa sola yorum yapıyorum.aynen 50 yorum sınırı varmış
aynenhaklısın bnmde 2016 olusturma tarihi ama yapacak bırsey yok![]()