Lolde pc ban diye bir şey yok kullandıgın hesap gidiyor sadece sıkıntı olmaz master hesabım var aynı pcde belki 20 kez script ile ban yedim sıkıntı çıkmıyor .d
LoL'de IP ban olacağını sanmıyorum öyle birşey olursa sadece TR değil başka sunuculardanda ve varsa PBE hesabında yer ozaman büyük bir oyuncu kaybı olur LoL için
hesap açma sorun değil ama her seferde 1 level hesap açıp bir gün sonra ban yemek hiç mantıklı değil ve aşırı sıkıcı kırılmış hesaplardan bahsediyorum ben 20 level 30 level bazen daha yüksek levelli hesaplar paylaşılıyor bazı sitelerde ama oralardada tr hesabı yok bu ara . o yüzden nereden buluyorsunuz dedim hesapları @Baseult
hesap açma sorun değil ama her seferde 1 level hesap açıp bir gün sonra ban yemek hiç mantıklı değil ve aşırı sıkıcı kırılmış hesaplardan bahsediyorum ben 20 level 30 level bazen daha yüksek levelli hesaplar paylaşılıyor bazı sitelerde ama oralardada tr hesabı yok bu ara . o yüzden nereden buluyorsunuz dedim hesapları @Baseult
Şu an bence kullanma LolSkin kullananları tespit etmek için bir şey başlattılarya direk 3. Parti yazılım olarak görünürse direk kullanmadan bile ban yiyebilirsin