LoL scriptle hesap kasıp satılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Script ile hesap kasıp sonra satmayı falan düşünüyorum. Sizce yapılır mı? Yapılırsa hesap mı ban yer? Yoksa komple mi ban yerim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kasabilirsin hesap fakat birkaç soru sormama izin verin lütfen daha önce script deneyiminiz nedir yani script kullanmayı ayarlamasını vs. biliyor musunuz?

Üye
1 HİZMET YILI
Peki script'siz peak'iniz nedir yani en yüksek çıktığınız lig.
bronz II .d (TFT) , dereceli pek giremedim demir eloda 1 çıkmışımdır çıktıysam okadar
bide toir diye script buldum günlük basit bir ücrete satıyorlar fakat güvenilirmi alırken v.s.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bronz II .d (TFT) , dereceli pek giremedim demir eloda 1 çıkmışımdır çıktıysam okadar
bide toir diye script buldum günlük basit bir ücrete satıyorlar fakat güvenilirmi alırken v.s.
Şöyle söyleyeyim script hakkında fikriniz yok ve liginiz en düşük seviyede olduğu için hesap kasıp satamazsınız isteseniz de satamazsınız çünkü script ile oyunu kazanamazsınız oyun bilgisi gerekiyor son olarak toir script'i piyasanın en kötü script'idir kullanmayın kesinlikle.

Üye
1 HİZMET YILI
Şöyle söyleyeyim script hakkında fikriniz yok ve liginiz en düşük seviyede olduğu için hesap kasıp satamazsınız isteseniz de satamazsınız çünkü script ile oyunu kazanamazsınız oyun bilgisi gerekiyor son olarak toir script'i piyasanın en kötü script'idir kullanmayın kesinlikle.
tamam teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...