elbette , hiçbir deneyimim yok biraz araştırdım kadarıyla okadarKasabilirsin hesap fakat birkaç soru sormama izin verin lütfen daha önce script deneyiminiz nedir yani script kullanmayı ayarlamasını vs. biliyor musunuz?
Peki script'siz peak'iniz nedir yani en yüksek çıktığınız lig.elbette , hiçbir deneyimim yok biraz araştırdım kadarıyla okadar
bronz II .d (TFT) , dereceli pek giremedim demir eloda 1 çıkmışımdır çıktıysam okadarPeki script'siz peak'iniz nedir yani en yüksek çıktığınız lig.
Şöyle söyleyeyim script hakkında fikriniz yok ve liginiz en düşük seviyede olduğu için hesap kasıp satamazsınız isteseniz de satamazsınız çünkü script ile oyunu kazanamazsınız oyun bilgisi gerekiyor son olarak toir script'i piyasanın en kötü script'idir kullanmayın kesinlikle.bronz II .d (TFT) , dereceli pek giremedim demir eloda 1 çıkmışımdır çıktıysam okadar
bide toir diye script buldum günlük basit bir ücrete satıyorlar fakat güvenilirmi alırken v.s.
tamam teşekkür ederimŞöyle söyleyeyim script hakkında fikriniz yok ve liginiz en düşük seviyede olduğu için hesap kasıp satamazsınız isteseniz de satamazsınız çünkü script ile oyunu kazanamazsınız oyun bilgisi gerekiyor son olarak toir script'i piyasanın en kötü script'idir kullanmayın kesinlikle.
Rica ederim söylediğimi yanlış anlamayın elonuzu yükseltip öyle deneyimleyin dediklerimi daha iyi anlayacaksınız.tamam teşekkür ederim