Merhabalar, scripti bir kaç kez kullandım ve hiç ban yemedim ama banlanma riskiniz her zaman var. Ve bu olursa, sadece hesap yasaklanır, IP yasağının olduğu durumları bilmiyorum.Merhabalar ben bu sitede yeniyim onaylı üye olduğum zaman LOL script kulanacağım bu scripti kullanırken nelere dikkat etmem gerek ve IP ban yeme riskim varmıdır?
lol sc de ip ban yok sıkıntyı yaratmazMerhabalar ben bu sitede yeniyim onaylı üye olduğum zaman LOL script kulanacağım bu scripti kullanırken nelere dikkat etmem gerek ve IP ban yeme riskim varmıdır?
lol ıp ban atmıyor diye biliyorum.Genelde adcyi tercih etmeni söyliyebilirim gerçekten maç taşıma kapasitesine sahip bir lane ayrıca kendini çok belli etme.Merhabalar ben bu sitede yeniyim onaylı üye olduğum zaman LOL script kulanacağım bu scripti kullanırken nelere dikkat etmem gerek ve IP ban yeme riskim varmıdır?
ban riski yok dıye bılıyorum abartmadan kullanırsanMerhabalar ben bu sitede yeniyim onaylı üye olduğum zaman LOL script kulanacağım bu scripti kullanırken nelere dikkat etmem gerek ve IP ban yeme riskim varmıdır?
knk neye dıkkat etmelıyız pekı ayarlarda aşırıya kaçmamamız gereken bı ayar var mıkanka lolde ip ban yok en kötü sadece hesabın banlanır daha önce görmedim ip ban yiyen