Lol script kullanıp kaç gün ban yemediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
2 ay dıyen kısı yalan soyluyordur % 100
Hotfix'den dolayı şu an altyapı denetimi otomatik sağlanıyor. Lütfen bilginiz olmadığı konularda yorum yapmayın...
Legal sw up geldiğinde minimum 15 gün sürdüğünü kendi gözlerinizle göreceksiniz. 4-5 ay boyunca ban yemeden hesap kasan çok fazla insan mevcut. Bu yazılımsal bir bilgidir, bilginiz olmayan konularda yorum yapmak doğru bir davranış değil.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Düzeltmeyi kullanarak, dün gece beşinci oyundan sonra üç gün oynayabildim, hesabımın askıya alındığına inanıyorum, ancak yalnızca düzeltmeyi kullandığım için inanıyorum.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
4 gün kullanabildim hotfix ile en fazla, 4. günün sonunda ban yedim. Ban süresi herkeste değişiklik gösteriyor sanırım.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuanlık bir sıkıntı yok windsharptan önceki lazyden beri bir çarla oynuyorum hala ban yemedi çarı sıfırdan açıp sc ile başlamaştım belki ondandır çok bi fikrim yok ara sıra hotfix atıp giriyorum ama ban yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hotfixle herhangi bir alakası yok uzaklaştırma sürecinin. Hile moderatörlerin de dediği gibi detected. Ben perşembe başladım pazartesi ban yedim ama ben aşırı belli ettim ve script olduğumu da söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...