Lol script kullanırken sürekli ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben daha önce bir script satın aldım kullandım 1 hafta sonra ban yedim.burdakı sc yı kullanıyorum ılk mactan sonra ban dıger baska bır scrıpt aldım kullandım yıne aynı wpn denedım olmuyor tek maça ban ne yapmam gerekıyor rıot games ıp ban mı attı sızce nasıl çözerim?

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kardeşim onaylı üye olmaya çalış 2.hileyi yani LPReborn hilesini öneririm ban yok şuan rahatlıkla kullanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Fazla belli ediyor olabilirsin, hile ayarlarından biraz daha legit hâle getirmeye çalış. Eğer ki devam ederse başka bir internet üzerinden dene.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Lol script hilesinin 2. seçeneği kullanmayı dene kral.Sürekli oyun içi sc kullanımı yaparsan ban yeme ihtimalin var sonuçta paralı bir uygulama kullanmıyorsun ki bunun da riskleri var.Lol üzerinde ip ban atmıyor Valorant,TFT vb gibi yapımlara ban yemiş olduğun hesap ile giriş yapabilirsin.Fakat perma ban yediğin içi LoL'e erişimin o hesap üzerinden kapanmıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben daha önce bir script satın aldım kullandım 1 hafta sonra ban yedim.burdakı sc yı kullanıyorum ılk mactan sonra ban dıger baska bır scrıpt aldım kullandım yıne aynı wpn denedım olmuyor tek maça ban ne yapmam gerekıyor rıot games ıp ban mı attı sızce nasıl çözerim?
2. hileyi kullanıyorum bende şuan ban vs yemedim umarım da yemem

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
az bişey yorum yapmaya çalış 2. scyi kullan hala ban yiyen yok galiba

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ip ban değil scriptler dedected o yüzden banlanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
3 oyun oynuyorum ban yiyorum log clear filan kullansam faydası olurmu bilen varmı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka hangi hileyi kullandında ban yedin
phoenıx dıye yabancı bırınden aldım yedim ama 1 hafta gıttı aralıksız kullandım döşedim baya sonra o hıleden sonra 1 maçta ban yemeye başladım bunlar nasıl çabucak buluyor tespıt edıyor anlamadım

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
lb hilesini kullanın ve diğer oyuncuların sizi şikayet edebileceğini ve bunun bir yasak oluşturduğunu unutmayın.

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
3 gündür Reborn hilesini kullanıyorum dereceli giriyorum karşı takım script oldugumu bile bile acıyorum kac defa report yedim bilmiyorum ama hesabımda sorun yok sorunsuz kullanıyorum hileyi emegi gecenin ellerine saglık şimdiden

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
3 gündür Reborn hilesini kullanıyorum dereceli giriyorum karşı takım script oldugumu bile bile acıyorum kac defa report yedim bilmiyorum ama hesabımda sorun yok sorunsuz kullanıyorum hileyi emegi gecenin ellerine saglık şimdiden
Kadir yakında banlabilir hesabın dikkat et

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam windsharp kullanıyorsan ban atar 1-2 ele fakat LPreborn uzun süre dayanabiliyor 30 level hesabı 54 levele kadar kastım ban atmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...