- Yasaklandı
-
Banlı Üye
yine ban yedi acaba modemı açıp kapa yapsam işe yarar mıdostum 2.scripti kullan
2. hileyi kullanıyorum bende şuan ban vs yemedim umarım da yememArkadaşlar ben daha önce bir script satın aldım kullandım 1 hafta sonra ban yedim.burdakı sc yı kullanıyorum ılk mactan sonra ban dıger baska bır scrıpt aldım kullandım yıne aynı wpn denedım olmuyor tek maça ban ne yapmam gerekıyor rıot games ıp ban mı attı sızce nasıl çözerim?
teşekkür ederim hemen deniyorumkardeşim onaylı üye olmaya çalış 2.hileyi yani LPReborn hilesini öneririm ban yok şuan rahatlıkla kullanabilirsin
yok knk ondan değil bi türlü çözemedim satın aldıgım sc ler de ban yediip ban değil scriptler dedected o yüzden banlanıyorsun
phoenıx dıye yabancı bırınden aldım yedim ama 1 hafta gıttı aralıksız kullandım döşedim baya sonra o hıleden sonra 1 maçta ban yemeye başladım bunlar nasıl çabucak buluyor tespıt edıyor anlamadımkanka hangi hileyi kullandında ban yedin
parayla satılan her script undedected değil kiyok knk ondan değil bi türlü çözemedim satın aldıgım sc ler de ban yedi
Kadir yakında banlabilir hesabın dikkat et3 gündür Reborn hilesini kullanıyorum dereceli giriyorum karşı takım script oldugumu bile bile acıyorum kac defa report yedim bilmiyorum ama hesabımda sorun yok sorunsuz kullanıyorum hileyi emegi gecenin ellerine saglık şimdiden
Kadir yakında banlabilir hesabın dikk
yedek hesapta oynuyorum yeni açtım sıkıntı yokKadir yakında banlabilir hesabın dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?