ozaman forumda mesaj sayısı kasmak için spam mesaj atan sayısı artmazmı?
Şu an 50 mesaj olmasına rağmen konuyla alakasız saçma sapan veya bilgisi olmadığı halde yorum yazan çok var her gördüğümü raporluyorum ve sağ olsunlar 2 dakika içinde gerekli işlemler yapılıyor. Bence de sınır biraz arttırılmalı.
Emin ol spam yapanlar verelim şunun parasını hemen kullanılım diyenler o tür insanlarda çatır çatır belli ederek oynar bize abartmayanlar lazımbencede yükseltilmeli ama paralı olursa daha iyi olabilir bu sadece öneri
durumu olmayanlarda var ama hocam paralı olmaması daha iyi bence mesaj sayısı arttırabilir amabencede yükseltilmeli ama paralı olursa daha iyi olabilir bu sadece öneri
aynen kanka her 3 oyunda 1 sc li eleman geliyor onu geçtim senin sc li oldugunu anlayınca direk seni ifsah ediyor yani demek istedigim çoluk çocukla ugraşıyoruzŞu an 50 mesaj olmasına rağmen konuyla alakasız saçma sapan veya bilgisi olmadığı halde yorum yazan çok var her gördüğümü raporluyorum ve sağ olsunlar 2 dakika içinde gerekli işlemler yapılıyor. Bence de sınır biraz arttırılmalı.
Emin ol spam yapanlar verelim şunun parasını hemen kullanılım diyenler o tür insanlarda çatır çatır belli ederek oynar bize abartmayanlar lazım
ama ban yerler hemen+1, Sonunda aynı kafadan biriYa aga paralı olsa yine alınır lakin dediğin olay doğru adamlar çekinmeden pat pat oynar asıl o zaman tamamen sıkıntı olur .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?