Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aklıma çok güzel bir fikir geldi bence uygulanırsa güzel olabilir ama aynı zamanda kötü sonuçlarıda olabilir fikrim şu: Davet sistemi olması her üyenin belirli bi sayıda daveti olmalı(insanları hileye davet etmek için) ve forumda hileye erişim davetle olmalı, daveti olmayan foruma kaydolsa bile hileye ulaşamamalı veya foruma kayıt davetle olmalı. Bu sayede hem ban yiyen insan mesaj kasıp tekrar hileye erişemez, hem de boş mesajlardan forum kurtulmuş olur. Gelelim kötü sonuçlara davet satanlar olabilir veya davet karşılığında birşeyler isteyenler olabilir.
Kardeşim hile sürekli fixlenene kadar hile sürekli güncelleniyor . Mantıklı bir şekilde cevaplamaya çalışıyorum 50 mesaj atmak bile beni zorluyor kaldı ki siz daha da arttırın diyorsunuz ban riskini göze alıyorum ne olur ne olmaz diye.
Benim bu konu hakkındaki düşüncelerim bence mesaj sayısına göre değilde biraz zaman gerçirsinler 1 ay geçtikten sonra hileyi kullanabilsinler mesela yoksa her türlü konu ile ilgisiz saçma yazılar devam edicek her konunun altında iyi olmuş deneyeceğim eline sağlık sürekli aynı şeyler