Senna mainim bu önerin doğruysa başka karakter oynamıyıcamkimse yazmamis ama sup senna ile her mac +60k dmg atiyorum ve gayet taşınıyor
Rica etsem senna için config ayarı verebilir misinkimse yazmamis ama sup senna ile her mac +60k dmg atiyorum ve gayet taşınıyor
yasuooMerhaba arkadaşlar, hangi şampiyonlar daha iyi oluyor scriptte? Ranked atmaya başlayacağım da mid, solo ve sup lane oynayacağım da size göre hangi şampiyonlar daha iyi?
uzun menzilli skillshot çarları iyi oluyor bro supportta ve midde xerath oynayabilirsinMerhaba arkadaşlar, hangi şampiyonlar daha iyi oluyor scriptte? Ranked atmaya başlayacağım da mid, solo ve sup lane oynayacağım da size göre hangi şampiyonlar daha iyi?
mid yasuo solo sion sup bcMerhaba arkadaşlar, hangi şampiyonlar daha iyi oluyor scriptte? Ranked atmaya başlayacağım da mid, solo ve sup lane oynayacağım da size göre hangi şampiyonlar daha iyi?
wow, best junglejungle karthus = 1v5
bana göre knk diana iyi bi karakter ona script bak benceMerhaba arkadaşlar, hangi şampiyonlar daha iyi oluyor scriptte? Ranked atmaya başlayacağım da mid, solo ve sup lane oynayacağım da size göre hangi şampiyonlar daha iyi?