Evet son 4 dakika, onaylı üye olup LoL'de scipt kullanabileceğim ancak nasıl kullanılır ve nelere dikkat etmem gerek, bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Selamlar dostum ilk önce Script kullanmaya başladıgında çok ağresif yapacaksın ve öleceksin ve morelin bozulacak oynamak istemeyeceksin ilk önce ölümsüz değilsin bunu unutma normal oynuyormuşsun gibi hatalarını bekle karşı tarafın farm yap ve zamanında saldır sadece belirli karekterler de çok iyi çalışıyor yavaş yavaş alışırsın kullanırken ve Sayfadaki Cha configini indir daha iyi mümkünse prenle oyna daha çok win alırsın ama tek başınada hatasız oynarsan win alırsın Script ban yedirmiyor ticket atılırsa yiyebilirsin ama TR sunucusunda ticketlere bakmıyorlar zaten
Space tuşuna basılı tutarak combo yapabilirsin c tuşu ile minyonlara son vuruş atabilirsin v tuşu ile koridoru itebilirsin Tab tuşu ile evade yani doclamayı kapatıp açabilirsin bazı yerlerde kapat belli etmek istemiyorsan
Aklıma gelmeyen birşeyler olabilir burdan sorarsan cevap verebilirim bir de kesinlikle cha configi indir ve kullan unutma bunu "Ve buraya yorum atan onaylı üye olmayanları dinleme yorum kasmaya çalışıyorlar"
Evet son 4 dakika, onaylı üye olup LoL'de scipt kullanabileceğim ancak nasıl kullanılır ve nelere dikkat etmem gerek, bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?