Merhaba daha önce hiç script kullanmadım ve öyle detaylı öğretici vs de izlemedim. Hangi tuşun ne işe yaradığını şu space olayını falan anlatabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bende yeniyim istersen beraber çözebiliriz dc nickimMerhaba daha önce hiç sc kullanmadım ve öyle detaylı öğretici vs. de izlemedim. Hangi tuşun ne işe yaradığını şu space olayını falan anlatabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
Attım kral eklersin müsait olunca.Alp#9999 ekle detaylıca anlatiyim kanka
Yorumun çok güzel ve bilgilendirici olmuş banada yardımı dokunduX ile farma son vuruş yapar V lane itter C harras Shift ile ayarları yapabilirsin Space kombo yapar kaçarken basarsan ve skillin yoksa kite yapar Z yi tam bilmiyorum tek bildiğim düz yürüdüğü tuşlar bu şekilde onun dışında karşının skillerini ve spellerinin ne zaman geliceğini görebilirsin gang alert var totemleri nereye attıklarını teemo mantarını jhin e sini görebilirsin windsharp hilesindeki risk çok yüksek onu söyleyebilirim lbreborn ondan daha düşük risk taşıyor.
bana da daha denemek nasip olmadıBeraber oynamak isteyen olursa ' nyctophiliaᔾ#6666 ekleyebilir, ben daha deneyemedim scripti
space kombo atıyor evade açıksa kendisi kaçıyor değilse açman lazımkarşı skillerrden kacmak için spacemi basıyoruz kendisimi kacıyor
bu konuya göz atmanı tavsyie ederim.hem farm alırken hem trade atma var mı mesela ireliada minyona Q şampiyona aa minyona Q atıp kaçmak vb gibi şeyler