LoL script nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba daha önce hiç script kullanmadım ve öyle detaylı öğretici vs de izlemedim. Hangi tuşun ne işe yaradığını şu space olayını falan anlatabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
X ile farma son vuruş yapar V lane itter C harras Shift ile ayarları yapabilirsin Space kombo yapar kaçarken basarsan ve skillin yoksa kite yapar Z yi tam bilmiyorum tek bildiğim düz yürüdüğü tuşlar bu şekilde onun dışında karşının skillerini ve spellerinin ne zaman geliceğini görebilirsin gang alert var totemleri nereye attıklarını teemo mantarını jhin e sini görebilirsin windsharp hilesindeki risk çok yüksek onu söyleyebilirim lbreborn ondan daha düşük risk taşıyor.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
legit bi şekilde belli etmeyerek daha rahat rank kasarsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
space tuşu adam kombo atıyor v tuşu minyona son vuruş attırıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
antrenman moduna gir ve keşfet kim ne derse desin birşey anlayamazsın bilmeyen birisi için karışık birşey tüm menülere gir ayarlarla oyna sonra fresh configle düzeltirsin sıkıntı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba daha önce hiç sc kullanmadım ve öyle detaylı öğretici vs. de izlemedim. Hangi tuşun ne işe yaradığını şu space olayını falan anlatabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
Bende yeniyim istersen beraber çözebiliriz dc nickim
|クモ|Rawind#0649

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beraber oynamak isteyen olursa ' nyctophiliaᔾ#6666 ekleyebilir, ben daha deneyemedim scripti

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
X tuşu ile son farmlara SON VURUŞ, V tuşu ile LANE İTTİRİYOR, SPACE olayı ise ayarlardan oynadıgın çarın ayarlarını ayarladıktan sonra SPACEye basılı tutarak KOMBO atıyorsun ve komboları genelde kusursuz bir şekilde atıyorsun.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar dostum. Script nasıl kullanılır nasıl belli edilmez ondan bahsedeyim;
Öncelikle Script oto combo, evade, dodge skillshots, zoom manager, skinchanger, gibi özelliklere sahip.
Spaceye basarsan kendi skill dodgeliyor kendisi combo atıyor.
Ban yememek için evadeyi yani skill dodgelemeyi kapatabilirsin.
V ile Laneyi kolayca ittirebilirsin.
X ile farmlara son vuruş atarsın.
Script ile en güzel oynanacak karakterlerde. https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-tierlist.231949/
Daha çok yardım istiyorsan discord adresim creed#5555 rahatlıkla ulaşabilirsin istediğin sorulara yanıt verebilirim.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hem farm alırken hem trade atma var mı mesela ireliada minyona Q şampiyona aa minyona Q atıp kaçmak vb gibi şeyler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
X ile farma son vuruş yapar V lane itter C harras Shift ile ayarları yapabilirsin Space kombo yapar kaçarken basarsan ve skillin yoksa kite yapar Z yi tam bilmiyorum tek bildiğim düz yürüdüğü tuşlar bu şekilde onun dışında karşının skillerini ve spellerinin ne zaman geliceğini görebilirsin gang alert var totemleri nereye attıklarını teemo mantarını jhin e sini görebilirsin windsharp hilesindeki risk çok yüksek onu söyleyebilirim lbreborn ondan daha düşük risk taşıyor.
Yorumun çok güzel ve bilgilendirici olmuş banada yardımı dokundu

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kanka antreman modu öğrenmen için gayet iyi oluyor tuş atamalarını öğrenemen ve alışman için ve her karakter için genel olarak her oyun başı rakibine göre ayarlaman gerekiyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Konu hakkında daha fazla bilgiyi SC nin konusunda bulabilirsin. Hangi tuşlar hangi çar daha iyidir s tür falan bütün bilgiler var. Aklında bulunsun iyi forumlar

Üye
4 HİZMET YILI
kanka o iki yazıda öğrenilmez sadece kısayollarını öğren mantığını kavra sonrasını denemeyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yeniler için güzel konu eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...