Onaylı Üye
Katılıyorum buradaki script çoğu paralı hileden bile daha iyi. Para sorun değil diyorsan Legendsense oyunun en iyi hilesi.Buradaki hileyi kullan hocam. Hem ud hem de ücretsiz.
Belli etmeden oynarsak buradaki hile ban yedirmez mi?Katılıyorum buradaki script çoğu paralı hileden bile daha iyi. Para sorun değil diyorsan Legendsense oyunun en iyi hilesi.
isim vermek sıkıntı çıkarmaz mıKatılıyorum buradaki script çoğu paralı hileden bile daha iyi. Para sorun değil diyorsan Legendsense oyunun en iyi hilesi.
TabikiBelli etmeden oynarsak buradaki hile ban yedirmez mi?
Hayır forumda artık parayla satılan hilelerinin r€klamları varisim vermek sıkıntı çıkarmaz mı
Forumda ki wsreborn ile oynayabilirsin ban yok ud gayette kaliteliOyunu 2 yıldır oynuyorum kendi emeğimde max plat 1 ligine çıktım. Son zamanlarda maddi durumlardan dolayı sc ile hesap kasmayı veya boostlamayı düşünüyorum. Kaliteli bedava sc önerilerinizi merak ediyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden bedava sc ile net ban yersin diyorsanız paralı önerilere de açığım.
burdakini indirmeyi deniyorum ama sanırım onaylı üye olmak lazımmış. nasıl onaylı üye olunur?Buradaki iyi ama paralı alcam diyorsan bgx yada Legendsense iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?